2.yi kullanırım büyük ihtimal Günahın Bende'yi kullanmalı mıyım? @Bully
Sırf senin için izlemiştim onu
Sen zaten ayarlamışsın bekliyorum merakla şarkılarını
2.yi kullanırım büyük ihtimal Günahın Bende'yi kullanmalı mıyım? @Bully
Yani güzel aslında ama büyük hit olmadı Haftaya deneyebilirsin çok ihtiyacın varsa2.yi kullanırım büyük ihtimal Günahın Bende'yi kullanmalı mıyım? @Bully
sokak sanatıda bana katılıyor vlla bilemicem ayoll birde @destere değerlendirsin klibini adamının tarzını eski zaman insanlarına benziyormu benzemiyormu gece bir değerlendirsin
@Bully u çağıralım ayoll onun herifleriGençliğinde saç uzatmış işte herkesin yaptığı bir şey o, ben de uzatmıştım bir dönem, sonra hem uğraşamadım hem beğenmedim döndüm tabi kısaya Şu anki hali bu.
Peki bunlara ne demeli? Örnekler çoğaltılabilir daha
@sokak sanati
aaa hem yarışmamıza katılmadın hemde yarışmacı çalıyorsun ayoll izleme dreamy senin kıytırık yarışmana destek yok daha ayollAllah korusun. 😱
Yani fena değil aslında ama ihtiyacın varsa kullanSence Günahın Bende'yi kullanmalı mıyım?
Feridun Düztaban'dan çok rahatsızım İlk hafta 8 verdim, karşılığı 2 puan oldu, bu hafta görecek gününü fosil adam@Bully u çağıralım ayoll onun herifleri
aaa hem yarışmamıza katılmadın hemde yarışmacı çalıyorsun ayoll izleme dreamy senin kıytırık yarışmana destek yok daha ayoll
Kin tutmayalım lütfen, şarkının hakkı neyse onu verelimFeridun Düztaban'dan çok rahatsızım İlk hafta 8 verdim, karşılığı 2 puan oldu, bu hafta görecek gününü fosil adam
Hakkın pardon şarkının hakkı neyse onu vereceğim hiç merak etme senKin tutmayalım lütfen, şarkının hakkı neyse onu verelim
THE ORİGİNALSIDA İZLE 2.BÖLÜMDE HARİKAYDITamam sabah şarkıyı paylaşırım
İlk bölümü izledim bölüm yorumu yazarım,ikinci Bölümü'de sabah izlerimTHE ORİGİNALSIDA İZLE 2.BÖLÜMDE HARİKAYDI
adamın soyadı düz ağaç klipte tek ağaç yok? büyük eksiklik şarkıyı sonra değerlendireceğimBu haftaki şarkımız "Nadas". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
ah ulenn erol amca şarkılarını kötülere emanet etmeseydin keşkeBu hafta, "Bir de Bana Sor" diyoruz, herkese başarılar.
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
Erol amcaya saygımız sonsuz ama Emre de hakkını vermiş şimdi şarkınınadamın soyadı düz ağaç klipte tek ağaç yok? büyük eksiklik şarkıyı sonra değerlendireceğim
ah ulenn erol amca şarkılarını kötülere emanet etmeseydin keşke
bakıcaz sonuçlara artık ne kadar hakkın ı vermiş puanlar açıklanınca belli olurErol amcaya saygımız sonsuz ama Emre de hakkını vermiş şimdi şarkının