Başkana olan iteatten + aldın. Şuan dinleyemem şarkıyı ama geçen hafta ki gibi bir puan almazsın.
Bu haftaki şarkımız "Nadas". Herkese başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @dreamy @turkuazz @FaJi @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
bu adamın hiçmi yeni şarkısı yok ayoll sanı taş devrinden kalma gibiGeçen haftakinden iyi mi sence.
Bu haftaki şarkım 'Gelsen de Anlatsam'.Başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
bu adamın hiçmi yeni şarkısı yok ayoll sanı taş devrinden kalma gibi
aa aynı gibi vlla sanki 200 yıl önce çekilmiş gibi klipler tuhaf adamda eski zaman insanları gibi @MasacRE-Bana gönderdiğin değil bunlar.
Geçen hafta aynen öyleydi tam hiç sevmemiştim bu hafta yine aynıysa ümidi keseceğim.
Yine güzel ve iddialı Ama Birkaç Beden Önce daha iyi sonuç almalıydı bence, bakalım bu hafta ne yapacaksınBu haftaki şarkım 'Gelsen de Anlatsam'.Başarılar
@destere @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @EFE UYSAL @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @Sherlock @turkuazz @FaJi @MasacRE- @soo @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 @OzaN @DarkLeqenD @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @xemrexxx @Forumdash
aa aynı gibi vlla sanki 200 yıl önce çekilmiş gibi klipler tuhaf adamda eski zaman insanları gibi @MasacRE-
bu adamın hiçmi yeni şarkısı yok ayoll sanı taş devrinden kalma gibi
Bana gönderdiğin değil bunlar.
Geçen hafta aynen öyleydi tam hiç sevmemiştim bu hafta yine aynıysa ümidi keseceğim.
9 tane albümü var. Geçen haftaki ilk albümdendi. Daha tanınmadığı dönemler. Şimdi kullandığım öyle değil, 4. albüm. En büyük hitlerini çıkardığı dönem. Daha yenileri de var tabi onlardan da kullanacağım sabredin ve elemeyin bir zahmet
@Çiğdem- le konuştum oyuncu yarışmasında oy kullanmazsan bu yarışmadan şutlıcak seniBu haftaki şarkım 'Gelsen de Anlatsam'.Başarılar
9 tane albümü var. Geçen haftaki ilk albümdendi. Daha tanınmadığı dönemler. Şimdi kullandığım öyle değil, 4. albüm. En büyük hitlerini çıkardığı dönem. Daha yenileri de var tabi onlardan da kullanacağım sabredin ve elemeyin bir zahmet
gerçekten eski zaman insanları gibi vampirmidir nedir tövbe estafurullah 200 yıl önceki zaman gibi sankıBende ilk klipte homospienlere benzettim zaten. Saç baş çok ilkel
gerçekten eski zaman insanları gibi vampirmidir nedir tövbe estafurullah 200 yıl önceki zaman gibi sankı
ne zaman başladı bana liste gelmedi@Çiğdem- le konuştum oyuncu yarışmasında oy kullanmazsan bu yarışmadan şutlıcak seni
yarın başlatıcam listeleri güncelliyotumne zaman başladı bana liste gelmedi
Ne alaka ya nasıl benzetmeler onlargerçekten eski zaman insanları gibi vampirmidir nedir tövbe estafurullah 200 yıl önceki zaman gibi sankı
Evet,zorla karar verdimBana gönderdiğin değil bunlar.
Ben de daha iyi sonuç bekliyordum,bakalım napıcazYine güzel ve iddialı Ama Birkaç Beden Önce daha iyi sonuç almalıydı bence, bakalım bu hafta ne yapacaksın
İzlediğim hiçbir dizi yokken nasıl kullanabilirim?@Çiğdem- le konuştum oyuncu yarışmasında oy kullanmazsan bu yarışmadan şutlıcak seni
Evet,zorla karar verdim
Ben de daha iyi sonuç bekliyordum,bakalım napıcaz
İzlediğim hiçbir dizi yokken nasıl kullanabilirim?
arka sokaklar izliyordun bir araEvet,zorla karar verdim
Ben de daha iyi sonuç bekliyordum,bakalım napıcaz
İzlediğim hiçbir dizi yokken nasıl kullanabilirim?
Ne alaka ya nasıl benzetmeler onlar
sokak sanatıda bana katılıyor vlla bilemicem ayoll birde @destere değerlendirsin klibini adamının tarzını eski zaman insanlarına benziyormu benzemiyormu gece bir değerlendirsinBende ilk klipte homospienlere benzettim zaten. Saç baş çok ilkel
2.yi kullanırım büyük ihtimal Günahın Bende'yi kullanmalı mıyım? @BullyOnları kullanacak mısın 2. Yolladığın şarkı iyiydi.
Sırf senin için izlemiştim onuarka sokaklar izliyordun bir ara