MusicSurvivor 6.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Asıl garip olan senin şarkıyı ilk kez dinlemiş olman bence. :A
Ben Ayşe Hatun diye birinin varlığını Çak Bi Selam'la duymuştum, onu da çok beğenmemiştim gerçi ama Güm Güm harika, bu hafta bendensin :A

sıvacıların hiçbirine uymuyor o şarkı galiba :A @EFE UYSAL ama elenmezsin sanırım yalnız 1.hafta şarkının aldığı sonuç şaşırtıcıydı bence :A
Aynen Emre'lerin hakkını yedi bu forum, bu hafta çıkışa geçeceğiz inşallah ikimiz de :A

Bu hafta hakettiğimizi almalıyız :A
Ben Ayşe Hatun diye birinin varlığını Çak Bi Selam'la duymuştum, onu da çok beğenmemiştim gerçi ama Güm Güm harika, bu hafta bendensin :A

Aynen Emre'lerin hakkını yedi bu forum, bu hafta çıkışa geçeceğiz inşallah ikimiz de :A
Asıl garip olan senin şarkıyı ilk kez dinlemiş olman bence. :A
aaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra emre kaya :A

bu arada @Billy Kane hiç sevmem ece seçkini ama forumun genelini dşünürsek br çok hit şarkısı vardı @MayısKralı başını yaktı gbi bu ayşenin şarkısı şimdiden bitti yarışmada yeni başlıyor :A

aaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra :A

bu arada @Billy Kane hiç sevmem ece seçkini ama forumun genelini dşünürsek br çok hit şarkısı vardı @MayısKralı başını yaktı gbi bu ayşenin şarkısı şimdiden bitti yarışmada yeni başlıyor :A
Yaşasın Emre'lerin kardeşliği :A @EFE UYSAL

Aynen Ece iyi ilerleyebilirdi ama Ayşe'yi tanıtmak istiyormuş adam saygı duymak lazım :A

aaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra emre kaya :A

Yaşasın Emre'lerin kardeşliği :A @EFE UYSAL

Aynen Ece iyi ilerleyebilirdi ama Ayşe'yi tanıtmak istiyormuş adam saygı duymak lazım :A
Algı operasyonu yapmayın millet bu haftadan sonraki parçalarıma kafadan düşük vericek sayenizde. :bağır:

Algı operasyonu yapmayın millet bu haftadan sonraki parçalarıma kafadan düşük vericek sayenizde. :bağır:
Fikrimizi de mi söylemeyek :A

Parçaların güzelse ilerlersin zaten algı malgı sökmez, zaten bu sezon çok dengeli her şey olabilir :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan