Sonlarda olur ama elenmez bence 4. Hafta idealDın Dın'a da çok güvenme yalnız, nakaratı çok anti toplayabilir
Dın dın 4. Hafta o halde bu parçayı haftaya kullanıcamÇok severim bu şarkıyı çok iyi puan veririm
Sonlarda olur ama elenmez bence 4. Hafta idealDın Dın'a da çok güvenme yalnız, nakaratı çok anti toplayabilir
Dın dın 4. Hafta o halde bu parçayı haftaya kullanıcamÇok severim bu şarkıyı çok iyi puan veririm
Bully'nin dediği gibi Dın Dın'ın nakarat kısmı anti toplayabilirSonlarda olur ama elenmez bence 4. Hafta ideal
Dın dın 4. Hafta o halde bu parçayı haftaya kullanıcam
O halde 3. Hafta olsun dın dın kurtulalım Diğerini 4. Haftaya naklettimBully'nin dediği gibi Dın Dın'ın nakarat kısmı anti toplayabilir
Şimdi dinledim, farklı bir şeye benziyor da beğenmedim yani üzgünüm Avrupa Yakası'nda çalıyormuş sanırım, dizinin fanları destek verir belkiEskilerden popüler olan çeksene elini var ?
Zevksizlik var senin hamurunda.Şimdi dinledim, farklı bir şeye benziyor da beğenmedim yani üzgünüm Avrupa Yakası'nda çalıyormuş sanırım, dizinin fanları destek verir belki
Şarkı kötü ama garip bir şekilde bağımlılık yapacak cinsten, belki çok da acımasız davranmamZevksizlik var senin hamurunda.
Asıl garip olan senin şarkıyı ilk kez dinlemiş olman bence.Şarkı kötü ama garip bir şekilde bağımlılık yapacak cinsten, belki çok da acımasız davranmam
Dın Dın'a da çok güvenme yalnız, nakaratı çok anti toplayabilir
aa bu dın dın emrenin tek sevmediğim şarkısı oldu sanırım bu hafta kullansaydın keşke haftaya elinden çıkar bence dahada tutmaBu hafta iddialı gelmek istedim haftaya olabilir Dın dını 1 hafta erteleriz
Bu hafta iddialı gelmek istedim haftaya olabilir Dın dını 1 hafta erteleriz
Dın Dın'a da çok güvenme yalnız, nakaratı çok anti toplayabilir
aa bu dın dın emrenin tek sevmediğim şarkısı oldu sanırım bu hafta kullansaydın keşke haftaya elinden çıkar bence dahada tutma
Adaşımızı yedirmeyiz @EFE UYSALİsminde hayır yok, 1 puanımı ayırırım o şarkı için bir kenara
İsminde hayır yok, 1 puanımı ayırırım o şarkı için bir kenara
sıvacıların hiçbirine uymuyor o şarkı galiba @EFE UYSAL ama elenmezsin sanırım yalnız 1.hafta şarkının aldığı sonuç şaşırtıcıydı benceAdaşımızı yedirmeyiz @EFE UYSAL
Ben Ayşe Hatun diye birinin varlığını Çak Bi Selam'la duymuştum, onu da çok beğenmemiştim gerçi ama Güm Güm harika, bu hafta bendensinAsıl garip olan senin şarkıyı ilk kez dinlemiş olman bence.
Aynen Emre'lerin hakkını yedi bu forum, bu hafta çıkışa geçeceğiz inşallah ikimiz desıvacıların hiçbirine uymuyor o şarkı galiba @EFE UYSAL ama elenmezsin sanırım yalnız 1.hafta şarkının aldığı sonuç şaşırtıcıydı bence
Bu hafta hakettiğimizi almalıyızsıvacıların hiçbirine uymuyor o şarkı galiba @EFE UYSAL ama elenmezsin sanırım yalnız 1.hafta şarkının aldığı sonuç şaşırtıcıydı bence
Bu hafta hakettiğimizi almalıyız
Ben Ayşe Hatun diye birinin varlığını Çak Bi Selam'la duymuştum, onu da çok beğenmemiştim gerçi ama Güm Güm harika, bu hafta bendensin
Aynen Emre'lerin hakkını yedi bu forum, bu hafta çıkışa geçeceğiz inşallah ikimiz de
aaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra emre kayaAsıl garip olan senin şarkıyı ilk kez dinlemiş olman bence.
Yaşasın Emre'lerin kardeşliği @EFE UYSALaaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra
bu arada @Billy Kane hiç sevmem ece seçkini ama forumun genelini dşünürsek br çok hit şarkısı vardı @MayısKralı başını yaktı gbi bu ayşenin şarkısı şimdiden bitti yarışmada yeni başlıyor
aaa birde iki emre alt alta sıralanmıs 13.sıra emre altuğ 14.sıra emre kaya
bu arada @Billy Kane hiç sevmem ece seçkini ama forumun genelini dşünürsek br çok hit şarkısı vardı @MayısKralı başını yaktı gbi bu ayşenin şarkısı şimdiden bitti yarışmada yeni başlıyor
Algı operasyonu yapmayın millet bu haftadan sonraki parçalarıma kafadan düşük vericek sayenizde.Yaşasın Emre'lerin kardeşliği @EFE UYSAL
Aynen Ece iyi ilerleyebilirdi ama Ayşe'yi tanıtmak istiyormuş adam saygı duymak lazım
Fikrimizi de mi söylemeyekAlgı operasyonu yapmayın millet bu haftadan sonraki parçalarıma kafadan düşük vericek sayenizde.
Fikrimizi de mi söylemeyek
Parçaların güzelse ilerlersin zaten algı malgı sökmez, zaten bu sezon çok dengeli her şey olabilir
hahha asıl algıyı @batuhankaralar a yaptık ayoll müzikli bir videoyla daha gelirse şutlanıcakAlgı operasyonu yapmayın millet bu haftadan sonraki parçalarıma kafadan düşük vericek sayenizde.
Beni karıştırma pis algılarınahahha asıl algıyı @batuhankaralar a yaptık ayoll müzikli bir videoyla daha gelirse şutlanıcak
BEN nasılsa sunucuyum ayoll @Billy Kane ve @batuhankaralar 1 verirse sana verirBeni karıştırma pis algılarına