en iyisi özel mesaja atırım atıyorum birdaha proıfilden görmedinMesut son sahnede vurulur ve konu haftaya sarkar.
At bakarım.
Bölüm genel olarak çok iyiydi. Duyguyu çok güzel verdiler. Özellikle operasyonlardaki çatışmalar gerçeğe yakın olmuştu.@Çiğdem- @papuleoo @Yakamoz-Asi Diyarbakırda Hastahane patlıyor terörist hastahaneyi basıyor Doktor kılığında @Çiğdem- Hastahanenin dışında Tır patlıyor
kurşun sıyırır bence ama bombalı saldırı olucağını tahmin ettim @papuleoo istanbuldaki hastahane korunamadı diyarbakırdaki korunamaz demi orası resmen terör merkezi olmuş @papuleooBölüm genel olarak çok iyiydi. Duyguyu çok güzel verdiler. Özellikle operasyonlardaki çatışmalar gerçeğe yakın olmuştu.
Mesut ve Hüsnü bu bölümde çok zorlandılar. Zeliş'ten babasını bu kadar üzecek hamleleri senaristler nasıl yapıyor anlamış değilim, Hüsnü başkanın bir bölümde yüzü gülsün. Mesut'a gelirsek oğlunu kurtardı ama kendi vuruldu. Zaten son sahnedeki çatışma biraz hatalıydı, Gümüş o kadar askerin arasında nasıl kaçtı? Yönetmenin biraz dikkatli olması lazım.
Fragmana gelirsek resmen ateş ediyor. Umarım Mesut ölmez ve Hüsnü kızı ile barışır.
Mesut'un kaldığı hastane İstanbul'da, Diyarbakır ile ne ilgisi var?
Diyarbakır ilçe diyor reşat hocanın orda olması lazım İstanbul olması için @papuleoo geçen sezon finalli baya zarar görmüştü istanbuldaki hastahane @papuleooMesut'un kaldığı hastane İstanbul'da, Diyarbakır ile ne ilgisi var?
Evet ben o bombayı unutmuşum. Demek Gümüş ölen arkadaşları için intikam için Mesut'un peşinden gitmiş.
bombayı bekliyordum böyle beklemiyordum tır dışarda bombalı tır ve hastahanenin dibinde ve bide bombalımesuta birşey olmaz yetişir indirir birisi gümüşü
ekip oraya gider oktay mesutun yanına döner ve gümüşe sıkar öldürür onu oktaybombayı bekliyordum böyle beklemiyordum tır dışarda bombalı tır ve hastahanenin dibinde ve bide bombalı
gümüş ölürse bütün teröristler istanbula söylüyim aynen o şakir olayı gibi olabilir @ömer karataş hakana düğünden önce düşman gelicek oda terörle mücadeleden @ömer karataşekip oraya gider oktay mesutun yanına döner ve gümüşe sıkar öldürür onu oktay
eski polis cevher gibi yani olacak ??gümüş ölürse bütün teröristler istanbula söylüyim aynen o şakir olayı gibi olabilir @ömer karataş hakana düğünden önce düşman gelicek oda terörle mücadeleden @ömer karataş
terörist olabilir karşısındaki kişi Hakanın hapse attırdığı fuhuştan 410.bölümdeeski polis cevher gibi yani olacak ??
Umarım dediğin gibi olur. Yoksa yazık olacak diziye.mesuta birşey olmaz yetişir indirir birisi gümüşü
ozan yurdakuldan açıklama gelmiş öyle ölüm felan olmayacak bence referandum sonrasına kadar uzatıcaklar tuncun hastahanede kalma şekli gibiUmarım dediğin gibi olur. Yoksa yazık olacak diziye.
Ölüm olmasında ben beklemeye razıyım.ozan yurdakuldan açıklama gelmiş öyle ölüm felan olmayacak bence referandum sonrasına kadar uzatıcaklar tuncun hastahanede kalma şekli gibi