O sahneler iyi oluyor aslında çok komik oluyorNihan baskını yaptı.
Neyse cıvık sahneler başladı.
O sahneler iyi oluyor aslında çok komik oluyorNihan baskını yaptı.
Neyse cıvık sahneler başladı.
O sahneler iyi oluyor aslında çok komik oluyor
Emir Asu ile Tufanı yakaladıEmir Asu yüzleşmesi yakınlaştı gibi.
Nihan arabayı bozan kişinin Asunun planı olduğunu öğrendi,bölüm çok iyiNetim dondu.
Nihan arabayı bozan kişinin Asunun planı olduğunu öğrendi,bölüm çok iyi
Asu çok fazla ifşa oldu bu bölümde Emir,Nihan,Kemal 😱Anne çözdü olayı. Emir anne sözü dinliyor.
Asu'nun çok üstüne gidiliyor.
Asu çok fazla ifşa oldu bu bölümde Emir,Nihan,Kemal 😱
Asu bu bölümde çok karıştırdı ortalığı,Kemal artık ondan da şüphe duyuyor Asu sandığımızdan daha tehlikeli olabilir diyor,Asu köşeye sıkıştı😱Reklam girdi. Şimdi Kemal ile olayı var. Kemal'i bitirir ama Asu şöyle ki şirketten siler atar.
Asu bu bölümde çok karıştırdı ortalığı,Kemal artık ondan da şüphe duyuyor Asu sandığımızdan daha tehlikeli olabilir,Asu köşeye sıkıştı😱
Tüm dikkatler onda toplanıyor artık,bu ortaya çıkacaktır mutlaka çünkü dizi akışından bu sonuç ortaya çıkıyor 😱Çok sinsi hatta fazla sinsi ben seviyorum Asu'yu ama tüm suç ona kalacak olay bitecek diye de korkuyorum.
Tüm dikkatler onda toplanıyor artık,bu ortaya çıkacaktır mutlaka çünkü dizi akışından bu sonuç ortaya çıkıyor 😱
Asu bir oyun oynayacak ama nası bir oyun bakalım artık,Kemal ile Asu arasındaki çekilme artacakAsu'ya yıkılacak olay ama Asu bu bir yolunu bulur kurtulur zaten Kemal'i tehdit ediyordu. o değilde Kemal asıl bitti.
Asu bir oyun oynayacak ama nası bir oyun bakalım artık,Kemal ile Asu arasındaki çekilme artacak
Emir Tufanı ortadan kaldırabilir,Asu Tufan arasında bunun olacağını sanmıyorum bu düşük bir ihtimal olur,ama bencede bu olsaydı iyi olurduEmir ile Asu birleşiyor sanırım.😱
Tufana aşık olsun bence de.
Emir Tufanı ortadan kaldırabilir,Asu Tufan arasında bunun olacağını sanmıyorum bu düşük bir ihtimal olur,ama bencede bu olsaydı iyi olurdu
Asu ortalığı darmadağın yaptı Kemal'e çok fazla çıkıştı,artık iyice ortalık karıştı hakikaten harika sahneydiAsu çıldırdı süperdi.
Asu ortalığı darmadağın yaptı Kemal'e çok fazla çıkıştı,artık iyice ortalık karıştı hakikaten harika sahneydi