Forumda 5. Yılı da Devirdim

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,788
Puanı
1,061
18 Mart 2012'de üye olduğum forumda 5. yılımı da doldurdum. Yanlış anlaşılmasın @destere gibi ortalığa doldurup kokutmadım. Neyse 5 yıl içinde @Çiğdem- ve @vadikızı evde kalmış ablalarla, @mrt-06 @denizz19 gibi çıyan aman yılanlarla , @dosimosi ve @Yakamoz-Asi gibi dış mihraklarla, sokak totoşu gibi totoşlarla , @yakup09 @RevaN @takas gibi merhumlarla, @Bully ve @EFE UYSAL gibi acuminati üyeleriyle, dream ve furkiş gibi (Allah şifa versin onlara) kimselerle iyi-kötü anılarım oldu. Neticede 145 bin mesaj yazdım,kendimi kutluyor ve hediyelerimi veriyorum.

not: unuttuklarım için özür dilerim.:X @Doğu @Aserat @MEnes @Harunnn60 size zaten gerek yoktu bence:A
fdgdfgdfgfd.jpg
dfgdfgdf.jpg
fdgvdfgdfg.jpg
fvbfdgdfg.jpg

Son düzenleme:
Canı gönülden tebrik ederim. :D geçmişte yaşananlar geçmişte kalır bende, uzatmaya gerek yok. Nice kaliteli mesajlar yazman dileğiyle, tebrikler. :D

@xemrexxx tebrik ederim teyzeciğim nice yıllara bende 31 martta 5.yılıma gireceğim :D nice yıllara ben forumda en güldüren kardeşimsin sen :D hediyeler geliyo

meryoşun resmiyle son resmi bnm profilimden çalmış iyice yaşlandın teyze uyuşuk oldun neyse teşekkürler:A @Çiğdem- @mrt-06

:Fayyy sana hediye verende kabahat hee kimleri seviyosun diye profiline baktım sadece resimleri kendim aradım :Falıyorum bee hediyelerim yok sana hediye falan

@xemrexxx bak bu resmi daha güzelmiş meryemin:F

Helal olsun kendi konusunu açtı kendini hediyelendirdi. Bize de sadece tebrik etmek düşer. :D