FF Üyeleri Aynı Evde " 3. Bölüm "

Bu bölüme kaç puan verdiniz ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 2 15.4%
  • 4

Oy: 3 23.1%
  • 5

Oy: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
NOT : 2. Bölümü okumayanlar buradan okuyabilirler. :)

https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-ayni-evde-2-bolum-70911/

AlemTo’nun planı ayakkabı boyası ile evdeki tüm üyelerin yüzlerini boyamaktır.

AlemTo : Sabah kalktıklarında ki yüz ifadelerini çok merak ediyorum. :D

Gizlice, dolabın kapısını şıkırdatmadan ayakkabı boyasını başarıyla alır. Ve ilk önce Fks14’ün yanına gider. Fks14 derin uykudayken gizlice ve yavaşça yüzüne boyayı sürer. Böyle, böyle yaparak evdeki bütün üyelerin yüzlerini ayakkabı boyasıyla boyar.

Ve sabah olur. Saat 10’a 5 vardır. Ozan hemen kalkar ve elini yüzünü yıkamak için lavaboya gider. Aynaya bakar ve :

OzaN : Anammm :D Bu ne tip la :D Süt dökmüş kara zenciye dönmüşüm. :D

OzaN anamm diye kuvvetlice bağırınca herkes yavaş, yavaş yatağından kalkmaya başlar, ancak AlemTo mışıl, mışıl uyumaktadır. İlk önce Fks14 OzaN’ın yanına varır.

Fks14 : Evinde hırsız görmüş kadın gibi ne bağırıp duruyorsun ? :D
OzaN : Yüzümün haline bak. ( Bu sırada OzaN Fks14’ün yüzüne bakar ) Anammm ! :D
Fks14 : Yine ne oldu ?
OzaN : Senide boyamışlar :D Arap saçına dönmüşsün. :D
Fks14 : Anamm :D

Bu sırada cevaa ve xxdragxx de lavaboya gelir. AlemTo mışıl, mışıl uyumasına devam etmektedir.

cevaa : Bu tipiniz ne la :D Bizim badana yapmamıza gerek kalmamış ki. Zaten siz badana olmuşsunuz. :D
xxdragxx : Aynen.
OzaN : Siz kendinize bakın. cevaa ve xxdragxx sizi de boyamışlar. :D Hem de alnınıza mal yazarak. :D
Fks14 : AlemTo’nun yüzüne bakın. Onda bir şey var mı ?

cevaa ve xxdragxx sinsi, sinsi giderek AlemTo’nun yanına varırlar. AlemTo’nun yüzünde hiçbir şey olmadığı görünce bu olayı AlemTo’nun yaptığını anlarlar ve AlemTo’ya hemen bir plan hazırlarlar. Plan ise şudur :

Eve badana yapmaya gelecek ustadan birkaç kutu fazla boya isteyip bu boya kutularını bir ipe bağlayıp , kapının üzerine koyup iple çekip AlemTo’nun kafasının üzerine düşürmektir. Ve böylece intikamlarını AlemTo’dan alacaklardır.

Planı hazırladıktan sonra herkes elini, yüzünü yıkar ve Fks14’e kahvaltıyı hazırlamasını söylerler. Fks14 20 dakikada kahvaltıyı hazırlar ve herkesi kahvaltıya davet eder. Bu sırada AlemTo’da uyanmıştır ve hemen o da elini yüzünü yıkayıp hiçbir şey olmamış gibi sofraya oturur.

AlemTo : Günaydın millet
xxdragxx : Sana da günaydın.
OzaN : Ne günaydını be tünaydın oldu. :D

AlemTo şaşırır. Neden bunlar bana hiçbir şey yapmadı diye. Hiç bozgunluğa vermez ve sofradan kalkar.

Herkes kahvaltısını bitirdikten sonra OzaN badanacıyı arar.

OzaN : Selamün Aleyküm
Badanacı : Aleyküm selam
OzaN : Bugün bize badana yapmaya gelecektiniz.
Badanacı : Saat 12.30’da geleceğim. O zamana kadar sizde evde halıları toplayın.
OzaN : Tamam. 3-4 kutu boya getir. 2 kutu kırmızı, 2 kutu açık yeşil boya getir.
Badanacı aslında 2 kutu badana yeter. Yani 1 tane kırmızı, 1 tane açık yeşil getirsem yeterdi.
OzaN : Bizim işimiz var, sen 3-4 kutu getir.

Beraber halıları toplarlar ve saat 12.30 olur. O sırada badanacıda gelir.

Badanacı gizliden 1-2 kutuyu OzaN’a verir. Badanacıda evi badana yapmaya başlar.

Saat 14.30 olur. AlemTo wcye gider. O sırada evdekiler planı hazırlar ve AlemTo’nun wcden çıkmasını beklerler. AlemTo wcden çıkar ve OzaN ipi çeker. AlemTo’nun başta başı olmak üzere her yeri kırmızı boya olur.

OzaN : Nöldü, lan keçeli :D
AlemTo : Kurtarın beni. :D
Fks14 : Sana kırmızı çok yakışıyor. :D
cevaa : Sensin dimi bizim başımıza mal yazan, al sana :D
xxdragxx : Aynen !

Bu sırada badanacı uyku fısfısı çıkartır ve wcnin oraya gider. Uyku fısfısını sıkar ve herkesi yavaş bir şekilde uyutur.

Sonra evi soymaya başlar ve evdeki paraları alıp gider.

Ev ne olacak ? FF üyelerine bir şey olacak mı ? Hırsız kaçabilecek mi ve ya bulunabilecek mi ? Hepsi ve daha fazlası 4. bölümde !

Çok iyi bir bölüm olmamış... " Anam " repliği saçma geldi bana... Ama tebessüm ettiğim yerler de olmadı değil.

düzen:1
konu:1
hikaye:1
olay örgüsü:0
türkçeyi kullanma:0

Çok Güzel Bir Bölüm Olmuş En İyi Bölüm Bu Olmuş Kesinlikle Toplam:3

hikaye çok güzel ama türkçe kullanımı ve olay örgüsü sıfır olduğundan 3

düzen:1
konu:1
hikaye:1
olay örgüsü:0
türkçeyi kullanma:0

Çok Güzel Bir Bölüm Olmuş En İyi Bölüm Bu Olmuş Kesinlikle Toplam:3

hikaye çok güzel ama türkçe kullanımı ve olay örgüsü sıfır olduğundan 3

Türkçe kullanımında nasıl 0 aldım ? Bende şaşırdım. :) Nerede yanlış kelime kullanmışım. Gösterir misin ? :):)

cümlelerin ortasında büyük harfler var :) bundan sonra hataları parentez içinde yazacağım kendi kafamdan vermiyeceğim artık :)

hacı çok güzel olmuş puanım 5 ama
bana xxdragxx değil de xdragxx yazabilmisin ilerleyen bölümlerde