Vasilyusu aşağıladılar.ssbu bölümde köpek gözüme girdi ertuğruuma ise gıcık oldum ayoll turgut kaçırılınca endişeleniyordu bamsı adamın umrunda bile değil
Vasilyusu aşağıladılar.ssbu bölümde köpek gözüme girdi ertuğruuma ise gıcık oldum ayoll turgut kaçırılınca endişeleniyordu bamsı adamın umrunda bile değil
ural bey ne yapacak bakalım ayoll şimdi nereye kaçacakVasilyusu aşağıladılar.ss
Vasilyusa gidecekural bey ne yapacak bakalım ayoll şimdi nereye kaçacak
ertuğrulu 3 sezondur ilk defa bukadar gıcık buldum ayoll engin bey bir gıcık görünüyor gözümeVasilyusa gidecek
Tabi Vasilyusa savaş açıncaertuğrulu 3 sezondur ilk defa bukadar gıcık buldum ayoll engin bey bir gıcık görünüyor gözüme
hem öyle hemde bamsıyı hiç önemsemedi eskiden alpları için herşeyi yapıyordu ayollTabi Vasilyusa savaş açınca
Vasilyus bestim Ural Vasilyusa gidecekhem öyle hemde bamsıyı hiç önemsemedi eskiden alpları için herşeyi yapıyordu ayoll
bu bölüm benim favorim köpek en sempatik oydu
vasilyusta dayak yemiş olabilir ama yaptığı planla yine ertuğrulu yendi ayoll masa basındaVasilyus bestim Ural Vasilyusa gidecek
İlk kaleye geldiğinde de Ertuğrul dayak yemiştivasilyusta dayak yemiş olabilir ama yaptığı planla yine ertuğrulu yendi ayoll masa basında
Herşeyi doğru anlatıyor günlük hayata ışık tutuyorGündemi güzel işliyorlar. Günümüzü o kadar iyi anlatıyorlar ki diziyi anlayamıyorum gerçeği düşünmekten
Vasilyusa itaat edeceksiniz @Çiğdem-Bölüm güzel ilerliyor Aliyarla Aslıhanı yan yana görmek çok güzel Beylerin ölümüne üzüldüm bakalım nasıl devam edecek
Vasilyusa çok iyi dövüştü behhahaha ural geldi vasilyusun yanına
Şu ara baya geri plandaydı bu hamle gelmeliydiaa bir dündarın aşkı eksikti
uralın destekçileri çıktı ayollŞu ara baya geri plandaydı bu hamle gelmeliydi
Olması gerekiyor zaten Vasilyusun ne yapacağını bekliyorumuralın destekçileri çıktı ayoll