Vasilyusu aşağıladılar.ssbu bölümde köpek gözüme girdi ertuğruuma ise gıcık oldum ayoll turgut kaçırılınca endişeleniyordu bamsı adamın umrunda bile değil![]()
Vasilyusu aşağıladılar.ssbu bölümde köpek gözüme girdi ertuğruuma ise gıcık oldum ayoll turgut kaçırılınca endişeleniyordu bamsı adamın umrunda bile değil![]()
ural bey ne yapacak bakalım ayoll şimdi nereye kaçacakVasilyusu aşağıladılar.ss
Vasilyusa gidecekural bey ne yapacak bakalım ayoll şimdi nereye kaçacak![]()
ertuğrulu 3 sezondur ilk defa bukadar gıcık buldum ayoll engin bey bir gıcık görünüyor gözümeVasilyusa gidecek![]()
![]()
Tabi Vasilyusa savaş açıncaertuğrulu 3 sezondur ilk defa bukadar gıcık buldum ayoll engin bey bir gıcık görünüyor gözüme![]()
![]()
![]()
hem öyle hemde bamsıyı hiç önemsemedi eskiden alpları için herşeyi yapıyordu ayollTabi Vasilyusa savaş açınca![]()
![]()
Vasilyus bestim Ural Vasilyusa gidecekhem öyle hemde bamsıyı hiç önemsemedi eskiden alpları için herşeyi yapıyordu ayoll
bu bölüm benim favorim köpek en sempatik oydu![]()
![]()
![]()
vasilyusta dayak yemiş olabilir ama yaptığı planla yine ertuğrulu yendi ayoll masa basındaVasilyus bestim Ural Vasilyusa gidecek![]()
![]()
İlk kaleye geldiğinde de Ertuğrul dayak yemiştivasilyusta dayak yemiş olabilir ama yaptığı planla yine ertuğrulu yendi ayoll masa basında![]()
Herşeyi doğru anlatıyor günlük hayata ışık tutuyorGündemi güzel işliyorlar. Günümüzü o kadar iyi anlatıyorlar ki diziyi anlayamıyorum gerçeği düşünmekten![]()
Vasilyusa itaat edeceksinizBölüm güzel ilerliyor Aliyarla Aslıhanı yan yana görmek çok güzel Beylerin ölümüne üzüldüm bakalım nasıl devam edecek
Vasilyusa çok iyi dövüştü behhahaha ural geldi vasilyusun yanına![]()
Şu ara baya geri plandaydı bu hamle gelmeliydiaa bir dündarın aşkı eksikti![]()
uralın destekçileri çıktı ayollŞu ara baya geri plandaydı bu hamle gelmeliydi![]()
![]()
Olması gerekiyor zatenuralın destekçileri çıktı ayoll![]()
![]()
![]()