Fi Çi Pi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | PuhuTV

hhahah Serenay okadar tipsizki ayoll sapık destere ile bile anlaşabildiğim nadir kadınlardan ilk defa benim fikrimle aynı düşünüyor tilkiye benziyor demişti :A :A :A @Bully DESTERE İLE OLAN BU İLTİFAKIMI BEĞENMEYEBİLİR AYOLL :A :A :A
Pis kıskanç cadoloz seni. ss Kertenkele demişti bir de sanırım. ss

Serenay'ıma laf eden karşısında beni bulur, bu sen olsan bile :A

hhahaha çirkin ama :A birde iyi yandan düşün ayoll öyle kişişel olaral birine kin tutmuyorum hepsine saydırıyorum EŞİT ŞEKİLDE :A :A :A

Afiş tek kelimeyle harika olmuş. Müthiş gözüküyor.

Çok klas ve kaliteli bir iş geliyor, mutlaka izleriz. :)

Ümitsiz gibi konuşmuş. :A @Çiğdem-
ümitsiz gibi değil daha çok izlerim manasında konuşmuş sanırım :) çünkü afişi vampir dizilerinin afişine benzetmiş? @Çiğdem- in izlediği organicks ve vampir the teyyare dizilerini hatırlarsan hogathanın bu tarz vampirli dizilere yatkınlığı var :)

hhahah Serenay okadar tipsizki ayoll sapık destere ile bile anlaşabildiğim nadir kadınlardan ilk defa benim fikrimle aynı düşünüyor tilkiye benziyor demişti :A :A :A @Bully DESTERE İLE OLAN BU İLTİFAKIMI BEĞENMEYEBİLİR AYOLL :A :A :A

serenay tilkisini sevmemde ama berrak tüzünkapkaç bayağı bir cezbetti beni, gel gel diyor adeta :)

dizinin ismi çok antipatik en az serenay kadar antipatik yani, fiçipi nedir ? :)

İlk teaser da bu akşam geliyormuş. :Z
teaser ın tesiri etkili olur umarım :)

Son düzenleme:
Kareler tek kelimeyle olağanüstü, çok klas bir dizi geliyor anlaşılan. Tabii 31 Mart gibi benim için yoğun bir zamanda başlayacak olması kötü ama bir şekilde takip ederim artık. :Z

Ozan Güven çok klas durmuyor mu ya?

Takip etmeye çalışırım:)

Büşra Develi mi :bhr:

Afiş dehşet duruyor şimdiden heyecanlandım :Z :A

Blu TV'deki dizi kadar tutacak mı bakalım?

İzleyeceğim galiba. :D

afiş vampir dizisi afişleri gibi olmuş tiplerde öyle :A :A :A
472b83ce-6766-4c69-b7a4-f99cecd68555.jpg

the-vampire-diaries-065b0bd78-b.jpg

@xemrexxx @cookies

kadro fena gözükmüyor serenaya rağmen izlerim sanırım:) yalnız ilk bölüme bakıp öyle net karar vereceğim :)

Ümitsiz gibi konuşmuş. :A @Çiğdem-
fragman yayinlandu @Bully ninkiler ciftlesyor bu diziyle birlikte @destere serenayi çirkin bulmayi birakir gibi :A
Screenshot_2017-03-10-20-27-48.png

Dizi efsane olacak. Ozan Güven bu rolüyle çağ atlayacak bildiğiniz. Bu dizi patlar...

Tövbest.. :D Fragmanı beğendim dikkat çekiciydi.

Az önce izledim tabi bu sahneyi atladım önsezilerimi kullanıp :A Abdestimiz kaçmasın diyerekten topu @destere'ye paslıyorum o bizzat masaya yatırıp irdelesin bu sahneyi. :A Onun haricinde güzel bir iş olacak gibi duruyor. Bekliyoruz.
masayı hazırladım seroşu bekliyorum gelir gelmez yatırıp incelemeye alacağım :) bu masa başı işide zor iş anca kırk yılda bir yatırılacak bişey bulacaksınki hayatına aksiyon girsin? yoksa insanın oturakları ağrıyor, otur otur nereye kadar :)

fragman yayinlandu @Bully ninkiler ciftlesyor bu diziyle birlikte @destere serenayi çirkin bulmayi birakir gibi :A
Ekli dosyayı görüntüle 54170
aslında serenayın berrakla öyle bir sahnesi olsa daha bir harika olurdu :) lezosfer sahnelere hiçbir zaman karşı değilimdir :)

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 54170
masayı hazırladım seroşu bekliyorum gelir gelmez yatırıp incelemeye alacağım :) bu masa başı işide zor iş anca kırk yılda bir yatırılacak bişey bulacaksınki hayatına aksiyon girsin? yoksa insanın oturakları ağrıyor, otur otur nereye kadar :)

aslında serenayın berrakla öyle bir sahnesi olsa daha bir harika olurdu :) lezosfer sahnelere hiçbir zaman karşı değilimdir :)
Canlarım benim nasıl da uyumlu görünüyorlar :A
Elçin Sanguya benzemiş bu fotoda serenay yada bana öyle geldi ayoll :A :A :A

Sana öyle gelmiştir, Serenay'ımın eşi benzeri yok :A Fragmana baktın mı onun da konusu açıldı :A
haha hayırr foto yetti bana ne fragmana ne bölüme bakarım :A :A :A

televizyonda rtüğe takılıyordular zaten şimdi net ortamında ne haltlar yiyecekler belli değil :F

haha hayırr foto yetti bana ne fragmana ne bölüme bakarım :A :A :A

televizyonda rtüğe takılıyordular zaten şimdi net ortamında ne haltlar yiyecekler belli değil :F
Böyle dizilere ihtiyacımız var sektörün gelişebilmesi adına, hep sansür hep sansür nereye kadar dimi @destere katılırsın herhalde bana :A