Bu hafta vereceğin oy ile elenmesine yardımcı olabilirsin@Bully yine elenmemiş. Şaşırdık mı? Hayır.
Saf işte.@batuhankaralar ben olsam Ozan'ın oyunu yollaması İçin çabalamam O Ne anlar Parmaklıklar ardındadan
Cennet Mahallesi kötü seçim mi. .ssİnternet sorunlarım yüzünden dün seçim falan yapamadan seçimimi yapmak zorunda kaldım, elenmem umarım.
RTE bile bu forumdaki sunucular kadar seçmenlerinden oy istemedi lan. Ne oygöz adamlarsınızGelmişken oy da yolla, ilk sayfada duruyor şarkılar.
1 vermez 2 verse de iyi@batuhankaralar ben olsam Ozan'ın oyunu yollaması İçin çabalamam O Ne anlar Parmaklıklar ardındadan
Halkın takdiri@Bully yine elenmemiş. Şaşırdık mı? Hayır.
Şov yapma da oy gönder hadi.RTE bile bu forumdaki sunucular kadar seçmenlerinden oy istemedi lan. Ne oygöz adamlarsınız
Hayır.Cennet Mahallesi kötü seçim mi. .ss
Daha gelen oyları tam olarak toplamadım ama bence elenmezsin forumda Cennet Mahallesi'ni sevmeyen çok az kişi var.Hayır.
Ama işte insan kendisi bi göz atıp araştırma yapmayınca pek içi rahat etmiyor.
Elenmem dimi.
Bence beklentiye girme o kesin 1 verir onu azıcık tanıdıysam1 vermez 2 verse de iyi
Bu kullanılabilirdi ben sunsaydım kabul ederdim .ss
Aynı mesajı 72383012. yazışın oldu.
Ihlamurlar Altında ile katılmayı düşünüyordum aslında ama ona cık deyince bu da yattıBu kullanılabilirdi ben sunsaydım kabul ederdim .ss