Damien Duff
Favori Üye
harika olmuş ilk defa @pompy li bir senaryoyu baştan sona okuyup anladım köprüler yanıyor gökten asit yağmurları yağıyor yetmezmiş gibi ali ozan ın askerlik arkadaşları üniversite arkadaşları konu komşuları sapır sapır dökülüyor umarım bir dahaki senaryoda oynayacak adam kalmaz
Dramaya geçerim belki 1-2 bölüme.harika olmuş ilk defa @pompy li bir senaryoyu baştan sona okuyup anladım köprüler yanıyor gökten asit yağmurları yağıyor yetmezmiş gibi ali ozan ın askerlik arkadaşları üniversite arkadaşları konu komşuları sapır sapır dökülüyor umarım bir dahaki senaryoda oynayacak adam kalmaz
pompy e çaktırmadan tercüme yaparken bombaları patlayıcıları azaltıp aşk dizisine çevir senaryoyuDramaya geçerim belki 1-2 bölüme.
o asit yağmurlarının yağmasını @Harunnn60 ben düzenledim diyor ama @pompy hayır benim yazımı koymuş türkçe çeviri diyip prim sağıyrdiyor TABİ BENDE KENDİMDEN BİŞRYLEY KATIYOR OLABİLİRİM AYOLL hahahharika olmuş ilk defa @pompy li bir senaryoyu baştan sona okuyup anladım köprüler yanıyor gökten asit yağmurları yağıyor yetmezmiş gibi ali ozan ın askerlik arkadaşları üniversite arkadaşları konu komşuları sapır sapır dökülüyor umarım bir dahaki senaryoda oynayacak adam kalmaz
Zaten bu mecburi oldu Beşiktaş'ın maçından kaçırdım Olympiakos a yenilmesinler diye @destere @Çiğdem-o asit yağmurlarının yağmasını @Harunnn60 ben düzenledim diyor ama @pompy hayır benim yazımı koymuş türkçe çeviri diyip prim sağıyrdiyor TABİ BENDE KENDİMDEN BİŞRYLEY KATIYOR OLABİLİRİM AYOLL hahah
Eğer ben bugün yayınlasaydım senaryoyu olympiakos 10-0 beşiktaşı yenerdi bugünkü maç 23.05 te Fenerbahçe atlasaymış 3. ivan bebek faciası olucaktı craig thomson @destere Sihirli hayatlar yayınlandı @destere kızların ittifak olup erkeklere savaş açmasına nediyorsunneyi kaçırdın beşiktaş maçında ? pompy bir cümlenide anlasam keşke senaryo yazmayamı zamanın olmadı neyi kaçırdın ?
Bekliyoruz cnm bölüm kadar uzun bir fragman yıne217.Bölümün fragmanı@Çiğdem-
Ali ozan müdürün başı belada dedesinin kardeşinin evlatlık aldığı oğlu evli ama bir anda tecavüzden tutuklanır bu istanbula sıçrar bu durum Ali ozan müdür açığa alınır Tam dilarayı istemeye gidecekten Ceylan Amir Dilara ve eda komiser uçakla bodruma geliyor
Bodrumun Asayiş başkanıda açığa alınır ve hem bodrum Asayişe ve İstanbulda Hsyk özel polis ekibine ve Rıza baba ve ekibinede soruşturma
Hakan bune böyle yinemi ifade
Büyük lider bu iş burda bitmicek ekibi dağıtıcam
Hande ve arda bu tesadüf olamaz Bayburt çevre bakanlığının peşinde olduğu adamla ilgili olabilir bu
Oktay komiseri arar sen beni tanırsın hepinizin patronu benim o Avm olucak gerekirse senin kardeşin müjdenin başı malik botanla dertte demi Müjde kayseri Beşiktaş maçı için bilet almaya giderken vodafone arenada çıkan yangın ben ruhum bu stada girmeyin Osmanlı paşasının ruhuyum bu takıma stat yakışmıyor gitsinler çırağan sarayında oynasınlar şeref stadyumunda kurucusu o ama bölücü partininde başkanıyla adaş
Ve müjde terör örgütü tarafından kurşunlanır keskin nişancı tarafından
Kayserinin teknik direktörü endişelenir bu konuda beşiktaşın teknik direktörü ve evde vodafone arenayı üç harfliler yaktı
Ali ozan müdüre Milasa hoş geldin hediyesi vermek için Konvoyla Bodrumun terörle mücadele ekibi karşılar hoş geldin müdürüm
Bu iş cevher şanlının kızı zilhanın dışında öldü zannediyorlardı anneside ve babasıda ama annesi zilha değil Liseden sevgilisi meyveli soda sayesinde ama ailesi polis istemiyordu Çünkü çok zenginler cevheri öldürmeye çalıştılar zilhanın ölümüde onların işidir terör örgütüne haber veren
Liseden sevgilisinin babası cansız bir bebek koyar ölmüş hastahanede olan silahlı saldırıda öldü derler kaza kurşunu işte ve çocuk esirgeme kurumuna bırakır ama örgüt onu ordan kaçırır. Halkın Polisi Salı günü bomba gibi bölümüyle fav10nette @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @vadikızı
@Çiğdem-
@Çiğdem-
ama @Harunnn60 ters köşeyi müthiş yazmış bölücü terör örgütü başkanını iyi karakter yapması tam komedi son sahnede belli oluyor kötü olduğu @Çiğdem-Bekliyoruz cnm bölüm kadar uzun bir fragman yıne
bak @pompy seni övüyor @Harunnn60 sende çocuğun senaryolarına bakmaama @Harunnn60 ters köşeyi müthiş yazmış bölücü terör örgütü başkanını iyi karakter yapması tam komedi son sahnede belli oluyor kötü olduğu @Çiğdem-
Aslınds dikkatli okuyunca güzel göndermeler yapıyor reyis. Mesela ormanları yıkıp AVM yapma olayı filan. @desterebak @pompy seni övüyor @Harunnn60 sende çocuğun senaryolarına bakma
bizim kapistemiz ço aşşağıda pompy senaryolarını anlamak için ayoll yoksa çok şey barındırıyor içeriği anlayanaAslınds dikkatli okuyunca güzel göndermeler yapıyor reyis. Mesela ormanları yıkıp AVM yapma olayı filan. @destere
beşiktaşın stadı mezarlıkmış @Çiğdem- @Harunnn60 Dolmabahçe sarayı yapılmadan önceAslınds dikkatli okuyunca güzel göndermeler yapıyor reyis. Mesela ormanları yıkıp AVM yapma olayı filan. @destere
gönderme içeren cümleler net olsa daha iyi gönderecek böyle çorba gibi cümleden gönderiyi çıkarmak zor işAslınds dikkatli okuyunca güzel göndermeler yapıyor reyis. Mesela ormanları yıkıp AVM yapma olayı filan. @destere
HHAHAH aman cnm
Beşiktaşın stadı Dolmabahçe sarayı yapılmadan önce mezarlıktı Osmanlı paşasının mezarlığı var @Çiğdem-HHAHAH aman cnm