haha yani suan ismini koyamadigim duygularin pencesindeyimde ama o duygu ask mi ve o kisi senmisin muammaTamam bana yavaştan aşık oluyorsun olarak algıladım ben
haha yani suan ismini koyamadigim duygularin pencesindeyimde ama o duygu ask mi ve o kisi senmisin muammaTamam bana yavaştan aşık oluyorsun olarak algıladım ben
Lafı yazıp gitmedim hala burdayım Sen olmadığını düşünmeye devam et şu whatsapp hallerinizi azıcık okuyun bakalım Değer verilen insana sahip çıkılır tabi ama değer verilen kişi değer vermiyorsa çokta sahip çıkılmaması gerekir sanki yanlış mıyımYok öyle lafı yazıp gitmek bizim aramızda hiçbir şey olmadı senle. Sende biliyorsun bunu. Değer verilen insana sahip çıkılır istemiyorum artık bende.
İyi geceler.
haha yani suan ismini koyamadigim duygularin pencesindeyimde ama o duygu ask mi ve o kisi senmisin muamma
Aşk dediğin 2 kişinin birbirine saygı duymasıdır. Aşk dediğin hastalıkta sağlıkta dik durabilmektir. İşte bizhaha yani suan ismini koyamadigim duygularin pencesindeyimde ama o duygu ask mi ve o kisi senmisin muamma
Aşk dediğin 2 kişinin birbirine saygı duymasıdır. Aşk dediğin hastalıkta sağlıkta dik durabilmektir. İşte biz
Bir Rüzgara Kapıldım Gidiyorumsenin kalbinde var birşeyler ama bakalım ne olacak
Hayır o hayır benden zarar gelmez bana zarar vermedikçeBir Rüzgara Kapıldım Gidiyorum
Sonu Hayır Mı, Şer Mi Bilemiyorum
Bir Rüzgara Kapıldım Gidiyorum
Sonu Hayır Mı, Şer Mi Bilemiyorum
Ve aşk dedigin karsindakini anlayip ihtiyaci olundugu zaman yaninda olabilmektir, onu koruyup güven duygusu vermektir.Aşk dediğin 2 kişinin birbirine saygı duymasıdır. Aşk dediğin hastalıkta sağlıkta dik durabilmektir. İşte biz
Ve aşk dedigin karsindakini anlayip ihtiyaci olundugu zaman yaninda olabilmektir, onu koruyup güven duygusu vermektir.
Daha nice nice seylerdir ama aşk cogu zamanda kalbini paramparca edip seni hayata küstürendir 😉 Egerki imkansiz, sana yasak olan birine kapilmissan ruhuna fatiha
Sen çok naz ve küslük yapıyorsun bu kötü değil tatlı bir şeyLafı yazıp gitmedim hala burdayım Sen olmadığını düşünmeye devam et şu whatsapp hallerinizi azıcık okuyun bakalım Değer verilen insana sahip çıkılır tabi ama değer verilen kişi değer vermiyorsa çokta sahip çıkılmaması gerekir sanki yanlış mıyım
Kendim ettim kendim buldumSeni aşka küstüreni bulursam parça parça edeceğim valla
Kendim ettim kendim buldum
bir suclu varsa oda kalbimdir 😉
kiz hemende hikaye yazdin. Asik olunan kisi asik olunmayi hakediyorki kalp birseyler hissediyor demi ?Kalbinin ne suçu var aşık olunan adam adam değilmiş
kiz hemende hikaye yazdin. Asik olunan kisi asik olunmayi hakediyorki kalp birseyler hissediyor demi ?
Asil nezaman Adam degil dersin, sana karsilik veripte sana ihanet edene öyle dersin
Tabi bazen kalp haketmeyenede kayiyor o ayri neyse bukadar ask muhabetti yeterAyy pardon cnm ya aynen öyle ben karıştırdım durumları kafa yerinde dğeil bugün doğru dedin
Ben çok naz Ve küslük yapıyorum öyle mi? O zaman sana şöyle söyleyeyim birincisi ben o gün çalıştığımı söyledim ve ikincisi söylediğimiz gün gelme girişiminde bulunsaydınız zaten biz o yaş gününü kutlardık merak etme Ama benim sinirimi bozan kısım bambaşkaydı emin ol Barış'ın ben gelmezsem Harun da gelmez lafına kızdım ben. Sen de bir anda ders programına bakacağım deyip sonrasında barışın o sözünden sonra caymana kızdım ben. Olayları sadece at gözlüğü şeklinde gördüğün İçin bu mantıkta algılaman oldukça normal. Ben empati kurmayı çok iyi biliyorum gerçek hayatta da güldüğümüze eğlendiğimizi unutmadım unutmam da ama işte beni asıl bu durum sinir ediyor Ya işteSen çok naz ve küslük yapıyorsun bu kötü değil tatlı bir şey
ama o gece de yaptın aynı şeyi. O çocuğun Doğum günü vardı farkında mısın? Sizde olsanız daha güzel olurdu? O yüzden o gün daha iyi olurdu.
Seninde doğum günün olsa o gün yapmak isterdik. Hani diyorsun ya değer verileni sahip çıkılır sizde olacaktınız eğer işiniz olsaydı nazikçe böyle böyle dersiniz. Bi anda sen alevlendin her zaman ki gibi.
Biraz empati sadece. Birde bizde kırılıyprız bizde insanız sürekli küstüm ettim şu oldu bu oldu. Aynaya bizim tarafımızdan bak artık. Sanal şeyler bunlar. Reel gülüyoruz ediyoruz sen bunu herkesten iyi bilirsin.
Neyse son mesajım bu konu ile ilgili.
Tabi bazen kalp haketmeyenede kayiyor o ayri neyse bukadar ask muhabetti yeter
Ben hak eden olduğum İçin üstüme almıyorumTabi bazen kalp haketmeyenede kayiyor o ayri neyse bukadar ask muhabetti yeter
HahaBen hak eden olduğum İçin üstüme almıyorum