az öncede yazdım cnm güzel türkü ama benim sıralamam böyle kesinlikle popülerliğe bakmadım ben
O zaman ben de bir tane paylaşayım kardeşimPaylaşırken sanki paylaşmıştım demiştim aslında.
bunu öncekı sayfalarda paylasmıstın cnm devreler yanmaya basladı yarışma sonuna doğru yine
3 gündür dinliyorum, Neşet Ertaş'ı yeniden keşfettim kardeşim.O zaman ben de bir tane paylaşayım kardeşim
@vadikızı bir ilk yaptın ve ilk kez en yüksek puanı bana verdin. Kaç yıl oldu unutmuştum artık...
Çok teşekkürler..
@Bully'den paparayı yedim zaten birde sen yapma abla.bunu öncekı sayfalarda paylasmıstın cnm devreler yanmaya basladı yarışma sonuna doğru yine
Böyle bir kritik zamanda en yüksek puanı bana vereceğini söyleseler inanmazdım.İlk mi yaptım shakiraya da tam puan vermiştim unuttun onu herhalde
@vadikızı teşekkürler ablacım güzel puan
@Bully'den paparayı yedim zaten birde sen yapma abla.
Doğrudur, ilgilenmeye çalışacağım@Bully Enler listesine gitmeye useniyorum burda diyeyim. sizin listede sistem bozuk daha öncede deyindim.. benim mesaj sayim 940 mi ne gösteriyor ve ben 26 subat pazar 10.000 olmustum ve hala 1000 olmamisim yani aradan 9 gün gecmis ve ben pazartesi ile salida 200 civari mesaj yazmisimdir yani mesaj sayimin 700 civari olmasi gerekirdi