kacirdik da![]()
Haftaya denersin şansınıMerakla bekliyorum dizimizi
Ben açacaktım size bırakmıcaktım dalmışım unutmuşum ya![]()
Haftaya denersin şansını![]()
Açabilirsen açtabii bırakmam size konuyu yaşlıyız yavaş değiliz
Açabilirsen aç![]()
![]()
Ama ben hiç denememiştim2 hafta arka arkaya ben açmıştım yine açarım bee
Cumhurbaşkanının canlı yayını önceden belirlenmiştir abla ben bu hafta için art niyet aramıyorumbence 2 haftadır bir saygısızlık var ertuğrul izleyicisine @EFE UYSAL önce sudan sebeplerle bölmü vermiyorlar 2 haftanın ardından şimdide 21:00 falan geliyor bu seyircinin kıymetini iyi bilsin trt evet ertuğrul bitiyor ama abdülhamit var osman gelecek yanı bunları düşünsünler ertuğrul nasılsa biticek diye baştan sallama yapmaya basladılar![]()
normal zamanda gelse neysede aradan sonra olması kötü oldu cnm ozaman geçen hafta verselerdi bu hafta vermeselerdi cumhur başkanıda sabaha kadar konusurdu ayollCumhurbaşkanının canlı yayını önceden belirlenmiştir abla ben bu hafta için art niyet aramıyorum![]()
İnşallah beklediğimiz kadar güzel olur bölümnormal zamanda gelse neysede aradan sonra olması kötü oldu cnm ozaman geçen hafta verselerdi bu hafta vermeselerdi cumhur başkanıda sabaha kadar konusurdu ayoll
2 HAFADIR MADURUZ VLLA![]()
![]()
![]()
Yaza bırakırsan @Çiğdem- seni Kocabaş diye anarBu bölüm hariç tamı tamına 6 bölümüm birikti uh beee.Nasıl yetişeceğim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Staja da başladım hafta içi eve 6.30'da geliyorum. Bölümler 2 saat olduğu için anca hafta sonu izlemem lazım. Onda da dışarı çıkıyoruz falan hiiiç vakit kalmıyor. Ben bu işin içinden çıkamadım valla, kalan bölümleri yaza mı bıraksam napsam.
![]()
İnşallah beklediğimiz kadar güzel olur bölüm
Yaza bırakırsan @Çiğdem- seni Kocabaş diye anar![]()
aaa sen vasilyuslu bölümleri izlemiyormuydunBu bölüm hariç tamı tamına 6 bölümüm birikti uh beee.Nasıl yetişeceğim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Staja da başladım hafta içi eve 6.30'da geliyorum. Bölümler 2 saat olduğu için anca hafta sonu izlemem lazım. Onda da dışarı çıkıyoruz falan hiiiç vakit kalmıyor. Ben bu işin içinden çıkamadım valla, kalan bölümleri yaza mı bıraksam napsam.
![]()
Satan satana diziyiaaa sen vasilyuslu bölümleri izlemiyormuydun![]()
ertuğrulu konusuyorlar
Herkeste övüyor dizimizi araplarda hastası olduertuğrulu konusuyorlar![]()
erdoğanın torunları tekrarınında izliyormus zaten dizinin tekrarları yeni bölümler kadar alıyorHerkeste övüyor dizimizi araplarda hastası oldu![]()
![]()
Dizi gerçekten bağımlılık yapıyorerdoğanın torunları tekrarınında izliyormus zaten dizinin tekrarları yeni bölümler kadar alıyor![]()