Haftaya Poyrazın yokluğunda reytingler Dirilişe2.sezonki aksiyon daha gelmez cnm o sezonu tekrar izleyecem ben moğollu kısımları saralak
Haftaya Poyrazın yokluğunda reytingler Dirilişe2.sezonki aksiyon daha gelmez cnm o sezonu tekrar izleyecem ben moğollu kısımları saralak
Hhahaha 20 reytingi görmeden bitmese bariHaftaya Poyrazın yokluğunda reytingler Dirilişe
En geç finalde görürüz Ama daha erken kaçınılmazHhahaha 20 reytingi görmeden bitmese bari
Fİnalde kesin zaten 20 üstü bile çıkabilirEn geç finalde görürüz Ama daha erken kaçınılmaz
Aynen öyle olması kaçınılmaz bugün vermemeleri bahane gibiydi.ssFİnalde kesin zaten 20 üstü bile çıkabilir
Aaa evet ben tatmin olmadım ayoll çok geçerli sebep gibi gelmedi banaAynen öyle olması kaçınılmaz bugün vermemeleri bahane gibiydi.ss
Hava koşulları imiş sanki kar yağıyır dolu yağıyorAaa evet ben tatmin olmadım ayoll çok geçerli sebep gibi gelmedi bana
oooo yeni teffulmu oluyor vasilyus
Şaşkın tekfur oldu zaten yazı geldi Bizans Kralından sadece onu takmayı sevmiyoroooo yeni teffulmu oluyor vasilyus
aaa dizi 2 haftadır yok unuttum olayları vllaŞaşkın tekfur oldu zaten yazı geldi Bizans Kralından sadece onu takmayı sevmiyor
Yarın geri dönüyor hem de Poyrazda yok kaysın izleyiciaaa dizi 2 haftadır yok unuttum olayları vlla
İnsanlarda özledi vlla 15 üstü reytingler gelir yineYarın geri dönüyor hem de Poyrazda yok kaysın izleyici
Haziranın ortasında 100. Bölümde yapılacak finalhangi ayda final yapacak?
@xemrexxx de bakar yarınİnsanlarda özledi vlla 15 üstü reytingler gelir yine
ertuğrulla detaylı bir kavgası olucak yine bakalım inş uzun sürer birazÇağdaş Onur Öztürk Röportajı: