Ozan Admin Kaçırıldı FİNAL

Final bölümüne puanınız kaç?

• 1

Oy: 3 20.0%
  • 2

Oy: 2 13.3%
  • 3

Oy: 4 26.7%
  • 4

Oy: 1 6.7%
  • 5

Oy: 5 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
reytingölçer, sürekli herkese dizime de yorumunu bekliyorum, demeyi bırak. Kendi dizinin reklamını başka dizilerin konusunda yapma! Dikkat lütfen!

reytingölçer, sürekli herkese dizime de yorumunu bekliyorum, demeyi bırak. Kendi dizinin reklamını başka dizilerin konusunda yapma! Dikkat lütfen!

Beni bağışla! Özür dilerim sadece dizimin kalitesini herkes görsün dedim tabi senin efsane dizin kadar olamaz :)

Dizinin kalitesini herkesin görmesini istiyorsan profillerine yaz. Böyle başka dizilerde değil! Abartılı davranışlara da gerek yok :)

HADİSE: Gel seninle evli, mutlu, çocuklu yaşayalım...

(Ozan kaşlarını çatar ve uzun uzun dışarıya bakar.)

OZAN: Olmaz!

HADİSE: Neden?

OZAN: Ben daha çok küçüğüm! :D

Bu mudur ya ? Ben öyle bir insan mıyım :D

Açıkçası pek beğenmedim finali ama bu dizi bir efsane haline geldiği için ve 11 bölüm bunu sürdürmeyi başardığın için 5 puan veriyorum. Umarım bunun gibi uzun soluklu yeni diziler de yaparsın ve onların son bölümlerinde de böyle batırmazsın :D:D

HADİSE: Gel seninle evli, mutlu, çocuklu yaşayalım...

(Ozan kaşlarını çatar ve uzun uzun dışarıya bakar.)

OZAN: Olmaz!

HADİSE: Neden?

OZAN: Ben daha çok küçüğüm! :D

Bu mudur ya ? Ben öyle bir insan mıyım :D

Açıkçası pek beğenmedim finali ama bu dizi bir efsane haline geldiği için ve 11 bölüm bunu sürdürmeyi başardığın için 5 puan veriyorum. Umarım bunun gibi uzun soluklu yeni diziler de yaparsın ve onların son bölümlerinde de böyle batırmazsın :D:D

benim bölümüm daha iyiydi 2 verdin bu sallama bölüme 5 verdin :(

Ozan Admin Kaçırıldı, efsanevi bir dizidir. Finali de güzel olmuş. Sürprizli bir final olmuş. Hadise'yi getirmişssin son bölüme. Puanım 5. Yine tebessüm ettirici bir bölüm olmuş. :)
Finaldeki Junior OzaN'ın admin olmasını görünce şaşırdım. FF'de işler cumhuriyet değil saltanat yönetim anlayışıyla yürütülüyormuş. Kimler istemişti adminliği ama OzaN yine yapacağını yaptı. Hadise ile evlendi, oğlunuda tahtın başına getirdi. :D

Evli,, mutlu, çocuklu, hoba :D :D

Finali çok beğenmedim açıkçası. Diziye genel olarak 4 puan veriyorum. :)

bunu pek beğenmedim ve ben ozanı falan vurdum bana noldu ozan yoğun bakımda olduğunda siteye noldu yani final tam açıklayıcı olmamış[/FONT]