BluTV Sahipli - Dizi Yorumları

diyorum iste her dizinin resmi youtube sayfasina bölüm atılıyor ama turkiyeye acmiyolar turkler de vpn ile izliyor :)
aaa evet türkiyeye kullanıma sunmadı diyor ama en iyi blutv sanırım birde ben kanal d sihirli annemin eski bölümlerine bakıyordum blu yüzünden bakamıyorum eski dizileride almıslar satın alacam sanırım :A

aaa evet türkiyeye kullanıma sunmadı diyor ama en iyi blutv sanırım birde ben kanal d sihirli annemin eski bölümlerine bakıyordum blu yüzünden bakamıyorum eski dizileride almıslar satın alacam sanırım :A
En iyisi Vpn :( benim anlamadigim alt yazisi olmayan turk dizisini neden yurt disina acarsinda turkiyeye acmazsin

la @Doğu boşunamı etiketliyoruz seni buraya? hanı ilk bölüm yorumun nerde :)

@turkuazz sende de blu tv vardı sanırım :)
La bugün blutvye bi giriyim dedim bakayım üyeliğim bitmiş mi bitmemiş mi diyerekten. Sonra bir film açtım onu seyre koyulmuşum Sahipli'yi unutuvermişim :A En yakın zamanda izlerim :)

La bugün blutvye bi giriyim dedim bakayım üyeliğim bitmiş mi bitmemiş mi diyerekten. Sonra bir film açtım onu seyre koyulmuşum Sahipli'yi unutuvermişim :A En yakın zamanda izlerim :)
bende sahipli ye başlayana kadar blu da iki tane erotik film izlemiştim yani anlıyorum seni :) onlar daha dikkat çeksede bir zahmet kendini zorlayıp sahipli dizisine başla artık :)

bende sahipli ye başlayana kadar blu da iki tane erotik film izlemiştim yani anlıyorum seni :) onlar daha dikkat çeksede bir zahmet kendini zorlayıp sahipli dizisine başla artık :)
Bu ithamlarını şiddetle reddediyorum :A Taksi Driver isimli kült filmi izledim elimde belgeler var :A İzleme geçmişimi kamuoyu ile paylaşabilirim :A

onunla karıştırmam imkansız çünkü fake taksi erotik sınırlarını çoktan aşmış işi foka çevirmiş bir yapım :) biz sınırlarımızı biliriz erotiği aşmayacak :)
Fake Taksi diyince aklıma nedense hep şu foto geliyor :A

hqdefault.jpg

Bu ithamlarını şiddetle reddediyorum :A Taksi Driver isimli kült filmi izledim elimde belgeler var :A İzleme geçmişimi kamuoyu ile paylaşabilirim :A
aaa biliyordum sen bosuna para vermezsin üyeliğe ayoll demek bir haltlar karıştırıyordun blu tvde @destere :kizgin::kizgin::kizgin:
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

acaba bendemi satın alsam hem kendine özel dizileri varmıs hemde en önemlisi artık yerli diziler youtubeden yayınlanmıyor goggoleden parça parça izlemek çok zahmetli :(
Youtube'dan kaldırılan diziler puhu tv'den yayınlanıyor işte oradan izlesene :D

aaa bende bulude yayınlanıcakalr artık sanıyordum phu ücretsizse eğer ozaman bulu tv alanlar ne yapıyor :A
Puhu'da fazla bir şey yok tvdeki yerli dizilerin bölümlerini oraya koyuyorlar. Bir de orada da bir dizi yayınlanacaktı sanırım fi çi pi diye :D Blu tv yabancı dizi film ve kendi dizileri de var oranın içeriği daha geniş :D