Yine 1 vermemişsindir inşallah .ssLoto toto oynadık, ikramiye kime çıkacak bakalım
Yine 1 vermemişsindir inşallah .ssLoto toto oynadık, ikramiye kime çıkacak bakalım
ay kız ben alışmışım 3 kişi etiketlemeye hep ve seni Deniz ve Kaan'ı hep yapardimda bukez araya Atacan karışınca sen devre dışı kalmışsınAman beni etiketleme zeynep hanımcım hadi git dinlen sen birşeyler yemişsindir inşallah
ay kız ben alışmışım 3 kişi etiketlemeye hep ve seni Deniz ve Kaan'ı hep yapardimda bukez araya Atacan karışınca sen devre dışı kalmışsın
Birazdan kullanacağım
Berkay kim dedim bi ilk önce Berkanmış meğersem
Sende pek meraklisin hatalarimi bulmayada ben önemsemiyorumki yazarken zaten bazen turkce karakter yapayim diye zaman harciyorum bazende bosveriyorum simdiki gibiBerkay kim dedim bi ilk önce Berkanmış meğersem
Emeklerine sağlık
Tek tek etiketlemek en iyisi zaten, toplularda hep bi sıkıntı oluyor anca alıntı yapınca gidiyor. ss
hahaha gördün demek. Neyseki çokta belli değil yada bilmiyom bellimi.
Kiz etiketlemis iste belli kimim
Etiket benim üstümde ondan dedimne bilim ben seni hiç görmedim ki ben
Etiket benim üstümde ondan dedim
neyse baya da olmuş ayarliyali. başta farketseydim silerdim
kaderimiz güzel olsun. digeri geçiciiyiki farketmemiş seni gördüm işte eğer dediğini tam anladıysam çok güzelsin yaa saçların ne güzelmiş öyle uzunmuşta
kaderimiz güzel olsun. digeri geçici
yanliz eski resim bu 2010aynen cnm benimm rabbim güzel kaderler yazsın bizlere ah bide yüzünü tam göreydim resim küçükmüş tam belli dğeil yüzün
yanliz eski resim bu 2010
gerçi çokta değismedim. en azindan kilo ayni
neyse ben yemek yiyecem kayip 1 bucuk kiloyu yerine getirmem gerekiyor
iyi geceler canim