Tek aşk ve mavi izliyordumda bu diziye arada bakıyordum sonra @denizz19 arada etiketleyince devam edeyim dedim.Sonra bağimli olduk yineİyi ediyosun valla en iyisi herhalde bende izlemiyim diyorum bazen merak ediyorum nasıl diye izliyorum işte![]()
Tek aşk ve mavi izliyordumda bu diziye arada bakıyordum sonra @denizz19 arada etiketleyince devam edeyim dedim.Sonra bağimli olduk yineİyi ediyosun valla en iyisi herhalde bende izlemiyim diyorum bazen merak ediyorum nasıl diye izliyorum işte![]()
Ne oldu Kemalim yapmaz bu sefer de kızlardan birisini ekmek kızartma makinesine mi sıkıştırdıVe beklenen an şimdi şimdi @batuhankaralar saftiriği korksun![]()
Hayır Eylül bulundu bilinci kapalı Ve kritik durumda her an kaybedebilirizNe oldu Kemalim yapmaz bu sefer de kızlardan birisini ekmek kızartma makinesine mi sıkıştırdı![]()
![]()
Tek aşk ve mavi izliyordumda bu diziye arada bakıyordum sonra @denizz19 arada etiketleyince devam edeyim dedim.Sonra bağimli olduk yine![]()
Ay ben de birşey sandım doktorlar gelecek bölümün başında elektroşokla hayata döndürürHayır Eylül bulundu bilinci kapalı Ve kritik durumda her an kaybedebiliriz![]()
Yarın şarkı yarışmasında sana sürprizim varNe oldu Kemalim yapmaz bu sefer de kızlardan birisini ekmek kızartma makinesine mi sıkıştırdı![]()
![]()
Yoo bu bölümde dönecek ama izleyenler bunu bilmeyecekAy ben de birşey sandım doktorlar gelecek bölümün başında elektroşokla hayata döndürür![]()
İçerdeden sonra izliyorum kemalimin ezeli fanıyım
HarikasinYoo bu bölümde dönecek ama izleyenler bunu bilmeyecek![]()
iyi bakalım harika bir bölümİçerdeden sonra izliyorum kemalimin ezeli fanıyım![]()
Batuhan da gizli Kırgın Çiçekçilerden sorsan her şeyi anlatır annem izliyor bahanesiyleHarikasin![]()
İçerdeden sonra izliyorum kemalimin ezeli fanıyım![]()
Hep öyle derler zatenBatuhan da gizli Kırgın Çiçekçilerden sorsan her şeyi anlatır annem izliyor bahanesiyle![]()
Yoo annem de İçerde izliyor ama ben şu sıralar tek yaşıyorum bahanem olamazBatuhan da gizli Kırgın Çiçekçilerden sorsan her şeyi anlatır annem izliyor bahanesiyle![]()
Gördüm merakla bekliyorum
Yoo annem de İçerde izliyor ama ben şu sıralar tek yaşıyorum bahanem olamaz
Gördüm merakla bekliyorum![]()
Süslü bir açıklamada yapacam. Umarım işe yararYoo annem de İçerde izliyor ama ben şu sıralar tek yaşıyorum bahanem olamaz
Nerden bilecemYoo annem de İçerde izliyor ama ben şu sıralar tek yaşıyorum bahanem olamaz