@denizz19 la yaşanmışlıklarımız var. olsun okadar özelliğievet yoktun he öyle görüyorum deniz olunca geliyon hemen bugün girmedim vadikızı nasıl diye sormaya gelmiyonşaka bir yana iyi olda sen yeter bana
![]()
@denizz19 la yaşanmışlıklarımız var. olsun okadar özelliğievet yoktun he öyle görüyorum deniz olunca geliyon hemen bugün girmedim vadikızı nasıl diye sormaya gelmiyonşaka bir yana iyi olda sen yeter bana
![]()
Ayy bi de İngilizceye geçti![]()
@denizz19 la yaşanmışlıklarımız var. olsun okadar özelliği![]()
Selin cadısına bak hele Sadullahı işten kovdu oh olsun ona dane o beğenmedinizmi deniz beyy
ingilizce öğretmeni kızkardeş olunca
kapıyorum az çok birşeyler
ayy bizimle yokmu yaw töbe yarabim neler diyom ben yaw
![]()
Şimdi heyecan artacak Ve yarın 9,93 alacağızEylüle adım adım yaklaşıyoruz![]()
Şimdi heyecan artacak Ve yarın 9,93 alacağız![]()
Umarım ama yeni dizide başladı ve diğer dizide bu hafta iyi galibaŞimdi heyecan artacak Ve yarın 9,93 alacağız![]()
Elbette diyorum görürsün yarınÖylemi diyosun deniz![]()
Elbette diyorum görürsün yarın![]()
Hiç sıkıntı değil biz zirveyi bırakmayacağız Kırlangıç Fırtınası bizden zerre bir şey çalamazUmarım ama yeni dizide başladı ve diğer dizide bu hafta iyi galiba![]()
Umarım ama yeni dizide başladı ve diğer dizide bu hafta iyi galiba![]()
Azalt dizileri azaltYeni diziye baktım ben güzeldi beğendim onuda ikisini bir arada izledim valla
Evet geç geliyorum ama gelmicem artık laptobumu yanıma alacam olmuyor böyle
@deniz19 bonişimi yalnız bırakmayayım ya![]()
Azalt dizileri azaltbeyniniz sulanacak
![]()
ben 2 dizi izliyorum tam. digerlerinide tekrarlar denk gelincebenim bünye alıştı izleye izleye birşey olmuyor ki bu sezon 20 diizi izliyorum ben
ben 2 dizi izliyorum tam. digerlerinide tekrarlar denk gelince![]()