Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacı adminime söyleyin haftalık çıkarsın yayın akışını sürekli dizilerin günleri, saatleri değişiyor.Bu sorunda ortadan kalkmış olur.Yayın akışı haftalık çıkarsa...
Tadında bıraktık. Biraz daha uzatsak iyiden iyiye saçmalayacaktık. Bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak Ozan Admin Kaçırıldı... Kumarbaz adlı dizimin 1. bölüm senaryosunda değişiklikler yapmam lazım
Dizilerin hepsini okuyorum ve puan veriyorum. Ama hepsini tam saatinde okuyamıyorum. Saatinde okuyacaklarım:
19.00-Tuzak
20.00-Gerçeğin Peşinde Koşmak
20.30-Ozan Admin Kaçırıldı-FİNAL
Diğerlerini ise boş olduğum anlarda okuyorum ve puanlıyorum. Ozan Admin Kaçırıldı'nın final yapması kötü olmuş. Bu dizi ilk dizi. En azından 5 bölüm daha gitsin. Aniden final yapmak yakışmaz efsanevi diziye
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.