NBC This Is Us 1. Sezon Yorumları

1x10. Bölüm

william dededen bunu beklemezdik :) dedeye sahip çıkalım :)
baskül toby nin düştüğü sahne görülmeye değerdi :)
özellikle finalde tüm ailenin randall ın evinde toplandığı sahne hoştu farklı renkleriyle güzel bir aile ..
dede william gey çıktı jessie adlı erkek arkadaşıyla aşk yaşıyormuş :)
randall ın annesi rebecca ya kızmak şöyle dursun teşekür etmesi lazım? demekki rebecca küçükken biyolojik babaya teslim etseymiş oğlanı , randallın geleceğinde eş olarak beth yerine bir jessie olacaktı :)
son sahnede kate in peşinden gelip birde hızını alamayıp kate ile halvet yaşayan toby nin kalbi bu hıza dayanamadı:) öyle bir düşüşü vardıki yarmagülün, ev çökecekti nerdeyse :)

tombalak @xemrexxx iki günde 10 bölüm izlemişim :) bu hızla 60 bölüm olsaydı sezon sanırım 6 günde bitirecektim :) @mrt-06 hala ilk bölümde talim yapıyor? birde bana diziyi tavsiye ediyordu kendisi kayıplarda :)
@mrt-06 hastaymıs cnm çocuk dün programının sonucu açıklayamadı bile rahatsızlığından :( :( :(

1x10. Bölüm

william dededen bunu beklemezdik :) dedeye sahip çıkalım :)
baskül toby nin düştüğü sahne görülmeye değerdi :)
özellikle finalde tüm ailenin randall ın evinde toplandığı sahne hoştu farklı renkleriyle güzel bir aile ..
dede william gey çıktı jessie adlı erkek arkadaşıyla aşk yaşıyormuş :)
randall ın annesi rebecca ya kızmak şöyle dursun teşekür etmesi lazım? demekki rebecca küçükken biyolojik babaya teslim etseymiş oğlanı , randallın geleceğinde eş olarak beth yerine bir jessie olacaktı :)
son sahnede kate in peşinden gelip birde hızını alamayıp kate ile halvet yaşayan toby nin kalbi bu hıza dayanamadı:) öyle bir düşüşü vardıki yarmagülün, ev çökecekti nerdeyse :)

tombalak @xemrexxx iki günde 10 bölüm izlemişim :) bu hızla 60 bölüm olsaydı sezon sanırım 6 günde bitirecektim :) @mrt-06 hala ilk bölümde talim yapıyor? birde bana diziyi tavsiye ediyordu kendisi kayıplarda :)

@mrt-06 hastaymıs cnm çocuk dün programının sonucu açıklayamadı bile rahatsızlığından :( :( :(
la senin westworldde dolaredi oynayan oyuncu lezbiyen olduğunu aciklamis hep çiğdrmin oğlanlar çikacak değil ya:A

topaç codmin her konuda at koşturuyor bu konuya gelince mi takatsiz kalıyor :) hastalık falan bahane kabahatinin farkında bu konuya girmeye yüzü tutmamış :)

la senin westworldde dolaredi oynayan oyuncu lezbiyen olduğunu aciklamis hep çiğdrmin oğlanlar çikacak değil ya:A
lezbiyen çıkmasında hiç bir sorun yok:) aksiyona kalite gelir hatta :)

topaç codmin her konuda at koşturuyor bu konuya gelince mi takatsiz kalıyor :) hastalık falan bahane kabahatinin farkında bu konuya girmeye yüzü tutmamış :)

lezbiyen çıkmasında hiç bir sorun yok:) aksiyona kalite gelir hatta :)
Çocukların dizisni tamamlamadım sen oraya bak ayoll senin için izledim gece bana kalsa kalıcaktı öyle :A :A :A

14.bölümü izledim @vadikızı teyzem parlak oğlanı kaptı işte bu da kanıtı @Çiğdem- @dosimosi çatlayın :A
gdfgdfgdfgddfgdf.png

13.bölümde bu geliyor diziye @destere hızlan bakayım :A
images

1x11. BÖLÜM

kate ve tobby li baskül kısmı durgun geçiyor diğer karakterlerin olduğu yerler daha güzel :)
kate tobby evlilik arefesinde iki tombalak ömür boyu çiftleşmeye karar verdi :)
üçüzlerin babası jack harika bir aile babası bu bölümde bunu bir daha görmüş olduk ..adam karısını mutlu etmek için yıllarca annesine dayak atan babasının ayağına kadar gitti?
randall ın babasının gey oluşuyla ilgili şaşkınlığı devam ediyor baba william da artık kanserin etkileri belli olmaya başladı ihtiyar gidici sanırım :)
kevın ın derdi güzel bir dert:) olivia ile sloane arasında seçim yapma telaşında ben olsam ikisinide alırdım hiçbirini kenara atmaya kıyamaz insan :)

14.bölümü izledim @vadikızı teyzem parlak oğlanı kaptı işte bu da kanıtı @Çiğdem- @dosimosi çatlayın :A
Ekli dosyayı görüntüle 53869
13.bölümde bu geliyor diziye @destere hızlan bakayım :A
images
Son hızla yaklaşıyorum sezon sonuna:) kaldı iki bölüm bu akşam işlem tamamdır :)

1x12. Bölüm

bu bölümün tamamı geçmiş zamanı içeriyordu ..
rebecca hamileyken bile harika bişey triplerini bile seviyorum kadının :)
üçüzlerin doğumunu yapan doktorun hayatından kesitler gördük ?
hatta zenciyi itfaiye binasında bulup getiren itfaiyecinin özelinede girdik :) ama tabiki bölümün en güzel yerleri yine rebeccaya aitti :)
la @xemrexxx doktor nathan dedemizde ne karizmatik ses var la :) öyle oturaklı bir sesim olsun kısmetim açılır hatta kapıda kızlar kuyruk olur :)

1x12. Bölüm

bu bölümün tamamı geçmiş zamanı içeriyordu ..
rebecca hamileyken bile harika bişey triplerini bile seviyorum kadının :)
üçüzlerin doğumunu yapan doktorun hayatından kesitler gördük ?
hatta zenciyi itfaiye binasında bulup getiren itfaiyecinin özelinede girdik :) ama tabiki bölümün en güzel yerleri yine rebeccaya aitti :)
la @xemrexxx doktor nathan dedemizde ne karizmatik ses var la :) öyle oturaklı bir sesim olsun kısmetim açılır hatta kapıda kızlar kuyruk olur :)
bu sahneleri gördükçe @Çiğdem- gibi sen de çatlıyormuşsun :A
MV5BMzJkOThiMDktM2YwZS00ODMxLTk4ZDMtOTBmNDk3MDFkYmViXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_.jpg

1x13. Bölüm

olivia mı yoksa sloane mu derken sophie sürprizi şok etti :) tabi sophie yi gördüğüme memnunum :)
kate kampta kendisine yeni bir tombalak buldu çiftleşerek zayıflayacak :)
sophie güzel br kadınmış ve kevında işini biliyor daha on yaşlarındayken kaliteyi yakalamış dön dolaş yine kürkçü dükkanına dönüş yaptı :)

bu sahneleri gördükçe @Çiğdem- gibi sen de çatlıyormuşsun :A Ekli dosyayı görüntüle 53880
sadece niye benimde bir rebeccam yok diye iç çekiyorum başka bir çatlama belirtisi yok bende :) 14. Bölüm yayınlanmışmıydı ? onuda izleyeyim :)

1x13. Bölüm

olivia mı yoksa sloane mu derken sophie sürprizi şok etti :) tabi sophie yi gördüğüme memnunum :)
kate kampta kendisine yeni bir tombalak buldu çiftleşerek zayıflayacak :)
sophie güzel br kadınmış ve kevında işini biliyor daha on yaşlarındayken kaliteyi yakalamış dön dolaş yine kürkçü dükkanına dönüş yaptı :)

sadece niye benimde bir rebeccam yok diye iç çekiyorum başka bir çatlama belirtisi yok bende :) 14. Bölüm yayınlanmışmıydı ? onuda izleyeyim :)
çıktı çıktı bo lbo lsophie var kaçırma:A

1x14. Bölüm

pek fazla bişeyin olmadığı bir bölümdü
kevın eski eşi sophie yi ikna emek için tavanları deliyor:)
kate kamptaki yeni baskülemi yoksa toby e mi şapsam diye ikilem yaşıyor:)
randall biyolojik babasını kaybetme telaşıyla işindede başarısızlıklar yaşamaya başladı
miguel ile shelly nin ayrılığı jack in de moralini bozdu rebecca yı kaybetme endişesi sardı vatandaşı

çıktı çıktı bo lbo lsophie var kaçırma:A
sophie li kısımlar yine bölümün güzel sahnelerini oluşturuyordu diğer karakterlerde pek değişen bişey yoktu bu bölümde :)

evet :) this is us ta bir sahne vardı ölenler bir yere kaybolmaz anılarımızda bir renk olarak yaşamlarına devam eder diyordu :) yani unutuldun sanma seninde anılarımızdaki rengin net bir şekilde belli :)

@sürgünüm @yatutarsa bu dizi SFU dizisi tadında bir dizi mutlaka bir göz atın :)
Eyvallah @destere can :) Bu diziyi önerir misin?
Bu arada The Affair'i de izliyorum ve 2. sezona geçiyorum :))

Eyvallah @destere can :) Bu diziyi önerir misin?
Bu arada The Affair'i de izliyorum ve 2. sezona geçiyorum :))
harikasın özellikle the affair i izliyor olman muhteşem bir haber biraz geç kaldın bize yetişmen zor olacak ama olsun alison u kaçırmamana sevindim :)

this is us bana göre harika bir dizi başla derim özellikle ilk on bölümünü çok sevdim ama aynı SFU dizisindeki gibi yer yer sıkıcı bulacağın bölümler olacaktır ama karakterleri sevmeye başladıktan sonra aradaki bazı sıkıcı bölümlere katlanmak hiçde zor olmuyor :)

harikasın özellikle the affair i izliyor olman muhteşem bir haber biraz geç kaldın bize yetişmen zor olacak ama olsun alison u kaçırmamana sevindim :)

this is us bana göre harika bir dizi başla derim özellikle ilk on bölümünü çok sevdim ama aynı SFU dizisindeki gibi yer yer sıkıcı bulacağın bölümler olacaktır ama karakterleri sevmeye başladıktan sonra aradaki bazı sıkıcı bölümlere katlanmak hiçde zor olmuyor :)
Alison kaçar mı :love1:
Tamam Vikings'i haftaya kadar bitirip başlarım inşallah bu diziye de :)

hatırlatman çok iyi oldu outlander arası this is us yaparım :)

Hhahah aa basta şey sandım bu kadını senin bir gergedan karakterin vardı :F
ilk böyle uzaktan çok sevimsiz görünüyor ama dizinin hikayesi içinde sempatikleşiyor gergedan :)

bugün 15. ve 16 . bölümü aradan çıkarayım :) oscar bitti artık fazla geç kalmam :) pll nin yeni bölümleri ne zaman gelirse haber vermeyi unutma :)

Alison kaçar mı :love1:
Tamam Vikings'i haftaya kadar bitirip başlarım inşallah bu diziye de :)
sanırım alison u sessiz takip ediyorsun hanı yorumların nerde the affair in her sezonu için ayrı yorum konusu açılmıştı oralara arada bir uğra istersen :)