2016'nın en sağlam slowudur bence Yankı ile birlikte, hala da zevkle dinlerim çok iyi bir seçim yapmışsın bakalım rakibin ne ile gelecekAslında en bastan aklımdaydı hatta arkadaşlarıma önermiştim bile oyüzden düelloya kalır kalmaz seçtim aklımda kalmasın diye düşük verenlerinde canı sağolsun gülücük dısında sözlü tepkide bulunmadım @mrt-06 yada yardımcı olalım kavgasız gürültüsüz bir anket olsun
@Bully @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @Ahmad @ozmoturk @Harunnn60 @dosimosi @MasacRE- @Yakamoz-Asi @destere
artık hayırlısı ayoll @destere nin manevi desteği yter bana2016'nın en sağlam slowudur bence Yankı ile birlikte, hala da zevkle dinlerim çok iyi bir seçim yapmışsın bakalım rakibin ne ile gelecek![]()
kismen dedigim kisim kendimle ilgili zaten.senle @vadikızı nın en başta gitmesi şart![]()
sunucunuz beceriksiz o yüzden hatalar olunca ben müdahale etmek zorunda kalıyorumAllah allah sen ne karışıyosun bee bizim jürliğimize
Oğuzhan Koç'a destek vereceğini hiç sanmıyorum ama bakalım
koç yumurtalarıyla işim olmaz güzel bir kızla gelsin hogatha o zaman maddi manevi her türlü desteği vermeyen aha bölee olsunOğuzhan Koç'a destek vereceğini hiç sanmıyorum ama bakalım![]()
sunucunuz beceriksiz o yüzden hatalar olunca ben müdahale etmek zorunda kalıyorum![]()
koç yumurtalarıyla işim olmaz güzel bir kızla gelsin hogatha o zaman maddi manevi her türlü desteği vermeyen aha bölee olsunama gidip kazmalarla yarışıyor sonrada destek istiyor onun yerine bana küfretse daha iyi
![]()
hhahaha ayy oyüzden manevi diyorumya icraatta birşeyini göremedik zatenOğuzhan Koç'a destek vereceğini hiç sanmıyorum ama bakalım![]()
aslında her hafta şarkıcılarla birlikte jüri değerlendirme sistemide olmalı? bir kötü şarkı birde kötü jüri elenmeli o haftaSende oy kullan o zaman allah allah![]()
sanada yer var illa birimi elenmeli? cok istiyorsan ben giderim sen yerime gec ama sanada pek güvenemiyorum MS de az elestirmedim seniaslında her hafta şarkıcılarla birlikte jüri değerlendirme sistemide olmalı? bir kötü şarkı birde kötü jüri elenmeli o haftave elenen jürinin yerine benim gibi kaliteli jüriler katılmalı
![]()
ben kimsenin jüri başkanlığıyla oynamam beni öyle biri zannetmen hoş olmadısanada yer var illa birimi elenmeli? cok istiyorsan ben giderim sen yerime gec ama sanada pek güvenemiyorum MS de az elestirmedim seni![]()
pekiben kimsenin jüri başkanlığıyla oynamam beni öyle biri zannetmen hoş olmadı
hem batırmışsın yarışmayı kendi enkazını kendin temizle banane![]()
@vadikızı önce güldüğün mesajı sonra hangi sebeple gülmeye değer bulmadın ? ilginç bir durum? neyse fazla kurcalamamak lazım artık bazı şeyleri![]()
Fark etmez benim için problem değil. @mrt-06 isterse kullanmam.@Yakamoz-Asi mümkünse burada da kullanma oy![]()
Doğrudur.@Yakamoz-Asi bir tık daha iyi olabilirdi. ss
yani burda sunucunun dedigi olur dedigine göre Yildizlarda sunucu sana kullanma dedi diye geri cektin kendini?
Tamam ciddileşme hemen abimize takılmayalım mı. ss
yani burda sunucunun dedigi olur dedigine göre Yildizlarda sunucu sana kullanma dedi diye geri cektin kendini?