Sen baya geriden geliyorsun, Piper çoktan kazandı bile.zootopia da güzeldi ama moana da kazansa olur bence
birdman filminide sevmemiştim kızın şansızlığı işte her sene kötü bir filme düşüp filmi izlenir kılıyor )Güzelliğine laf etmiyorum benimde çok hoşuma gidiyor Ama Emma Birdman da çok daha iyiydi
haberi ham şekilde bana ulaştırmıyorlar sağlamasını yapıp gerçekliğini noterden tasdik ettirip öyle bana ulaştırıyorlar? o yüzden sizden yarım saat sonra ulaşıyor bana sonuçlar ama güzel tarafı haberin garanti doğru olduğuna emin oluyorumSen baya geriden geliyorsun, Piper çoktan kazandı bile.
Kesinlikle katılmıyorum..Audition sahnesi bile yeter adaylık için. Sadece dans etmesi vardı demek haksızlık olur.
Birdman'ı beğenmedim mi? İlginç. Neyse kız güzel boşverbirdman filminide sevmemiştim kızın şansızlığı işte her sene kötü bir filme düşüp filmi izlenir kılıyor )
zootopia kazandı tebrik ediyoruz
inşallah bunuda pas geçerLa La Land ilk ödülünü alacak heralde artık. Prodüksiyon tasarımı geliyor.
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.Hadi gözünüz aydın la la cılar
umarım porşemen tasarımı ilk ve son ödülleri olurHadi gözünüz aydın la la cılar
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.
Tören başlamadan 8-9 diyorduk 6'ya kadar düştük. Mad Max'ten az oscarı olursa bu filmin üzülürüm.
Geceyi geç açtık ama bundan sonra gerisi gelir.Tören başlamadan 8-9 diyorduk 6'ya kadar düştük. Mad Max'ten az oscarı olursa bu filmin üzülürüm.
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.