Sen baya geriden geliyorsun, Piper çoktan kazandı bile.zootopia da güzeldi ama moana da kazansa olur bence![]()
birdman filminide sevmemiştim kızın şansızlığı işte her sene kötü bir filme düşüp filmi izlenir kılıyorGüzelliğine laf etmiyorum benimde çok hoşuma gidiyorAma Emma Birdman da çok daha iyiydi
![]()
haberi ham şekilde bana ulaştırmıyorlar sağlamasını yapıp gerçekliğini noterden tasdik ettirip öyle bana ulaştırıyorlar? o yüzden sizden yarım saat sonra ulaşıyor bana sonuçlarSen baya geriden geliyorsun, Piper çoktan kazandı bile.![]()
Kesinlikle katılmıyorum..Audition sahnesi bile yeter adaylık için. Sadece dans etmesi vardı demek haksızlık olur.![]()
Birdman'ı beğenmedim mi?birdman filminide sevmemiştim kızın şansızlığı işte her sene kötü bir filme düşüp filmi izlenir kılıyor)
zootopia kazandı tebrik ediyoruz![]()
inşallah bunuda pas geçerLa La Land ilk ödülünü alacak heralde artık. Prodüksiyon tasarımı geliyor.![]()
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.Hadi gözünüz aydın la la cılar![]()
umarım porşemen tasarımı ilk ve son ödülleri olurHadi gözünüz aydın la la cılar![]()
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.![]()
Tören başlamadan 8-9 diyorduk 6'ya kadar düştük. Mad Max'ten az oscarı olursa bu filmin üzülürüm.
Geceyi geç açtık ama bundan sonra gerisi gelir.Tören başlamadan 8-9 diyorduk 6'ya kadar düştük. Mad Max'ten az oscarı olursa bu filmin üzülürüm.![]()
Bu daha başlangıç. Yönetmen, kurgu, görüntü yönetmenliği falan derken en az 6'yı bulacağız kaçarı yok.![]()