Biri yardımcı erkek, koskoca Denzel Washington 3 tane Oscar almasın mı?Ama Denzel'in 2 tane ödülü var abi biraz da başkaları alsa fena olmaz sanki?
İnşallah Emma Stone alamaz.
Aslında şu an yasaklı değil diye biliyorum ben. Tepki olarak katılmadı?2 Oscar ödüllü Asghar Farhadi Bey
Gecenin en sevindirici olayı. Yalnız ben daha büyük olay olmasını bekliyordum ayakta alkışlayabilirlerdi. Adam yasaklı olduğu için ödülünü alamıyor, resmen Oscar tarihinin en büyük rezaletlerinden.
Bu arada ben yavaş yavaş işe hazırlanmaya başlıyorum. Salesman aldığına göre rahatız.
Kat i surette reddediyorum. Asla abartı bir performans değildi muazzamdı her şeyiyle. Kadın sanatın her dalını gerçekleştirdi. Dans etti, şarkı söyledi, bunların dışında müthiş de duygusal sahneleri vardı.Emma Stone kesinlikle haketmiyor. Çok abartıldı.
Performansı kötü ki nasıl beğenmişLinç geliyor hazırlıklı ol filmi sevmeyen @destere bile Emma'yı destekliyor
emma filmin tek güzel varlığıydı o iki saatlik çileye emma sayesinde katlandım sırf bunun için bile oscar ı dibine kadar hakediyorLinç geliyor hazırlıklı ol filmi sevmeyen @destere bile Emma'yı destekliyor
Performansı kötü ki nasıl beğenmiş
Dans etmesi vardı işte sadece. Onu bende beğendim. Ama yok yetmez. Bu sene Oscar adaylarının bazıları çok yetersiz.Kat i surette reddediyorum. Asla abartı bir performans değildi muazzamdı her şeyiyle. Kadın sanatın her dalını gerçekleştirdi. Dans etti, şarkı söyledi, bunların dışında müthiş de duygusal sahneleri vardı.
emma da sadece güzellik değil yetenek zarafet herşey toplanmış durumda asla tek yönlü bir kadın değilO güzelliğe göre bakar olaya en güzel Emma Stone çünkü değil mi @destere
kadının bir gülüşü ömre bedel sandalyede otursa film boyu yeterliDans etmesi vardı işte sadece. Onu bende beğendim. Ama yok yetmez. Bu sene Oscar adaylarının bazıları çok yetersiz.
Audition sahnesi bile yeter adaylık için. Sadece dans etmesi vardı demek haksızlık olur.Dans etmesi vardı işte sadece. Onu bende beğendim. Ama yok yetmez. Bu sene Oscar adaylarının bazıları çok yetersiz.
Güzelliğine laf etmiyorum benimde çok hoşuma gidiyor Ama Emma Birdman da çok daha iyiydiemma da sadece güzellik değil yetenek zarafet herşey toplanmış durumda asla tek yönlü bir kadın değil
kadının bir gülüşü ömre bedel sandalyede otursa film boyu yeterli
Her yıl 1 tane animasyon izliyorum, izlediğim her film de Oscar'ı kucaklıyor. Zootopia ile bu sene de tutturabilecek miyim bakalım.
zootopia da güzeldi ama moana da kazansa olur benceHer yıl 1 tane animasyon izliyorum, izlediğim her film de Oscar'ı kucaklıyor. Zootopia ile bu sene de tutturabilecek miyim bakalım.