onu dinleyen emma stone daha etkileyiciydi hemde konuşmadan benim üstümde daha büyük etki yaptı bazen öyle bir gülüş bile çok şey ifade ediyorDuygusal ve etkileyici bir konuşma yaptı Viola Davis. Beni de duygulandırdı.
Emma Stone deme ya gözlerimi alamıyorum zaten ondan. Nasıl bir muhteşemliktir bu alsın oscarı lütfen.onu dinleyen emma stone daha etkileyiciydi hemde konuşmadan benim üstümde daha büyük etki yaptı bazen öyle bir gülüş bile çok şey ifade ediyor
Bu Viola Davis'in son Oscarı olmaz, at daha bekle. 4-5 yıla en iyi kadın oyuncu is coming.
ama sen onun gösterildiği karede viola tontoşunu nasıl beğendin hayret neyse bu seneki sahnesini bende sevdim zaten fences en yüksek puan verdiğim filmlerden biriydiEmma Stone deme ya gözlerimi alamıyorum zaten ondan. Nasıl bir muhteşemliktir bu alsın oscarı lütfen.
Altı üstü konuşması duygulandırdı dedim beğendiğimi söylemedim. Emma varken orda başka kimseyi ondan fazla beğenmem mümkün değil.ama sen onun gösterildiği karede viola tontoşunu nasıl beğendin hayret neyse bu seneki sahnesini bende sevdim zaten fences en yüksek puan verdiğim filmlerden biriydi
filmin yüzde sekseninde denzel konuşuyordu diğerlerine fırsat vermemişti filmin yüzde yirmilik kısımında ise kalan 20 oyuncu oynuyordu yani bu kadar dar aralıkta oynayan biri en iyi kadın adayı olamazBir şey sorcam bu filmi izlemedim ben de burada da başrol gibiymiş Viola galiba ama yardımcı dalından aday gösterilmiş. Öyle diyorlardı oscar öncesi programında. Öyle kafalarına göre belirleyebiliyorlar mı hangi bölümden aday olacağını oyuncuların?
Ryan Gosling alırsa ne gülerim ama. Benim de iki favorim Casey ve Danzel. Bakalım kim alacak ikisine de sevinirim.Allah'ım Denzel Washington'a bu gece Oscar nasip eyle. Amen
Evet ama oylayanların da kabul etmesi lazım. Yani isteseler kampanyaya uymayıp en iyi kadın ödülü verebilirlerdi.Bir şey sorcam bu filmi izlemedim ben de burada da başrol gibiymiş Viola galiba ama yardımcı dalından aday gösterilmiş. Öyle diyorlardı oscar öncesi programında. Öyle kafalarına göre belirleyebiliyorlar mı hangi bölümden aday olacağını oyuncuların?
aynen denzel alsın hatta casey almasında kim alırsa alsınAllah'ım Denzel Washington'a bu gece Oscar nasip eyle. Amen
Casey almasın ya. Leonardo DiCaprio bile geçen yıl 40 tane film yaptıktan sonra ödülü kaptı. Bu ödülü almak bu kadar basit olmamalı.Ryan Gosling alırsa ne gülerim ama. Benim de iki favorim Casey ve Danzel. Bakalım kim alacak ikisine de sevinirim.
Orası öyle ama biraz da yılla alakalı. Leo'nun her performansında karşısında çok başarılı rakipleri oluyordu ve biraz da ön yargı vardı ona karşı. Bu yıl ise biraz da şansın yardımı var çok güçlü bir yıl değil. Bu yüzden Casey öne çıktı sade bir performans da olsa fena değildi. Danzel'ın da ödülü olduğu için rota biraz ona kayıyor.Casey almasın ya. Leonardo DiCaprio bile geçen yıl 40 tane film yaptıktan sonra ödülü kaptı. Bu ödülü almak bu kadar basit olmamalı.
Casey almasın ya. Leonardo DiCaprio bile geçen yıl 40 tane film yaptıktan sonra ödülü kaptı. Bu ödülü almak bu kadar basit olmamalı.