HeisenBerg
Favori Üye
merak etme en iyi film ödülü kaçırdığında rüyadan uyanırsınBenim favorim net şekilde. Sinemada izlediğim için hala filmin rüyasından çıkamadım.![]()
Sanmıyorum ama size bu uykuda başarılar.merak etme en iyi film ödülü kaçırdığında rüyadan uyanırsın![]()
Benim favorim net şekilde. Sinemada izlediğim için hala filmin rüyasından çıkamadım.![]()
en iyi film ödülünü hell or high water alacak ve almalı benceSanmıyorum ama size bu uykuda başarılar.![]()
Mümkünatı yok. Filmi ben de sevdim ama La La Land veya Moonlight alacak gibi. Tabi ki La La Land almalı.en iyi film ödülünü hell or high water alacak ve almalı bence![]()
the handmaiden bu yılın en iyi filmiydi ve ortada yok iran filmide güzel ama ben kore filmini tercih ederdim keşke gelseydiJackie Chan #respect![]()
tüm filmleri vasat üstüdür adamın ama hiçbir filmi harika değildirJackie Chan'i özlemişiz. Sizi bilmem ama ben filmlerinin hastasıyım.![]()
Digitürk açıllmıyor bende.Link pliz ve şimdilik durum nedir?
![]()
bahsettiğin ikiside benim açımdan sonlardaydı ama eğer moonlight la yarışıyorsa en iyi film için la la land ın almasını bende tercih ederimMümkünatı yok. Filmi ben de sevdim ama La La Land veya Moonlight alacak gibi. Tabi ki La La Land almalı.![]()
Ben mantık aramadan izler ve gülerim. Çiko da seviyordu, bu söylediklerini duymasın.the handmaiden bu yılın en iyi filmiydi ve ortada yok iran filmide güzel ama ben kore filmini tercih ederdim keşke gelseydi
tüm filmleri vasat üstüdür adamın ama hiçbir filmi harika değildiryani iyidir jackie chan
![]()