- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
İlk yarım saat sıkıcıydı ama konuya giriş yaptıktan sonrası güzelleşmeye başladı. Herkese tavsiye edilir.
kırmızı halı var şuan @destere bence ancak bunu izlerim zaten ayoll ödül törenine 4 te geçiş yaparken bende yatmaya giderim hahah
hhahaha kırmızı halı yeterli bence yatacam bende birazdan ödülleri yarın konudan öğreniriz ayoll@destere hiç gelme boşuna, çıkarmışlar yaşlı başlı kadını konuşturuyorlar bir saattir hiç ilgi çekici bir şey yok. Uykumuz açılsın dedik daha beter uykum geldi Ben Emma çıkınca haber ederim sana
@destere hiç gelme boşuna, çıkarmışlar yaşlı başlı kadını konuşturuyorlar bir saattir hiç ilgi çekici bir şey yok. Uykumuz açılsın dedik daha beter uykum geldi Ben Emma çıkınca haber ederim sana
filme dalmışım zaten ilk bir saati bitirdim biraz dedikoduları takip edeyim diye geldim ama sanırım daha pek bişey yokİlk yarım saat sıkıcıydı ama konuya giriş yaptıktan sonrası güzelleşmeye başladı. Herkese tavsiye edilir.
kırmızı halıda neler geçiyor neler kaçırma derim hem benlikleri zaten sevmezsinde senlik parlaklarda varkırmızı halı var şuan @destere bende ancak bunu izlerim zaten ayoll ödül törenine 4 te geçiş yaparken bende yatmaya giderim hahah
filme dalmışım zaten ilk bir saati bitirdim biraz dedikoduları takip edeyim diye geldim ama sanırım daha pek bişey yok
kırmızı halıda neler geçiyor neler kaçırma derim hem benlikleri zaten sevmezsinde senlik parlaklarda var
Ben bitirip yorumumu yaptım, ilk yarım saatden sonrası çok güzel. Şimdi akşam yemeği hazırlıklarına başlamalıyım, 4.30'da burada olacağım.filme dalmışım zaten ilk bir saati bitirdim biraz dedikoduları takip edeyim diye geldim ama sanırım daha pek bişey yok
kırmızı halıda neler geçiyor neler kaçırma derim hem benlikleri zaten sevmezsinde senlik parlaklarda var
Hhahah ayy tam yatmaya gidiyordum sen geldin ayollfilme dalmışım zaten ilk bir saati bitirdim biraz dedikoduları takip edeyim diye geldim ama sanırım daha pek bişey yok
bu siyahi kimdi harika bişey çıkaramadım la kırmızı halıya daldık filmi kaçırıcamHidden figuresdeki üçlüden güzel olan çıktı demin o biraz ilgimi çekti. Böyle göğüs bölgesi transparan bir elbise giymişti
aslında uyku tutmazsa arada bir bekleriz seni saat 06 30 civarı gel derim emma stone ödül alacakHhahah ayy tam yatmaya gidiyordum sen geldin ayoll
kırmızı halı yetti bana vlla sabaha kadar manyak gibi ödül töreni izleyemem ben kaçıyorum
bu siyahi kimdi harika bişey çıkaramadım la kırmızı halıya daldık filmi kaçırıcam
aslında uyku tutmazsa arada bir bekleriz seni saat 06 30 civarı gel derim emma stone ödül alacak
ilk foto @sürgünüm den geldi ama yaşlı bişey seçmişNeyse sen filmini izle, ben törenin başlamasına yakın fotoları paylaşırım burada
güzel şeyler nerde gidip afrika kaçkınlarını bulmuşsunYabancı film dalında aday olan Avustralya filmi Tanna'yı temsilen kırmızı halıya gelen Tanna kabilesinden 3 yerli.
Evet deminden beri onu konuşturuyorlardı işte yaşlı dediğim oyduilk foto @sürgünüm den geldi ama yaşlı bişey seçmiş
güzel şeyler nerde gidip afrika kaçkınlarını bulmuşsun
Nicole Kidman verelim abime. Lion filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncuda aday.ilk foto @sürgünüm den geldi ama yaşlı bişey seçmiş
güzel şeyler nerde gidip afrika kaçkınlarını bulmuşsun
işte bu harika ama emma stone u gösteriyor ekranlar gözlerim belerdiNicole Kidman verelim abime. Lion filmiyle en iyi yardımcı kadın oyuncuda aday.