Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | Çeyrek Final Sonuçları

@Bully 1 dedim cunku 1 yani benim 1 numaram . 1 verdim demedim. Ben suskunlari severek izledim ve en sevdigim sahnelerden biriydi. Ve bu yarismanin toplaminda en iyi puanlar benden sana geldi senin benimkine oranla

@mrt-06 harika bir sahneydi, gecen hafta belirtmistim gecen hafta 1 numaram olacakti

@Bully 1 dedim cunku 1 yani benim 1 numaram . 1 verdim demedim. Ben suskunlari severek izledim ve en sevdigim sahnelerden biriydi. Ve bu yarismanin toplaminda en iyi puanlar benden sana geldi senin benimkine oranla

@mrt-06 harika bir sahneydi, gecen hafta belirtmistim gecen hafta 1 numaram olacakti
Zaten inanmadım ki 1 verdiğine :F

Sana ne kadar teşekkür etsem az, şarkıyı da hak ettin al bakalım :A

@Bully tebrik ederim. Hakettin. Ben 2 hafta citayi dusurdum heyecan olussun diye :) Hep hababam ile gelecektim ve hem onu hem davaroyu devre disi biraktim.
@mrt-06 sanada tebrikler sende hakettin :D
@denizz19 gecmis olsun. hem elendigini bilip hemde bukadar keyifli sundugun icin tessekurler Harikasin

Oha demek ki bu sahneler yarı finalde olsa Şener Şen elenecekti. :A

Tebrikler @Bully, 2 puanla önümdesin. :A

@dosimosi sana da tebrikler. :) @denizz19 balım geçmiş olsun. :A
Sağ ol balım süt al gel ziyaretime :A

Hani sürpriz nerde :F
Az sonra açıklayacağım :A

@Bully tebrik ederim. Hakettin. Ben 2 hafta citayi dusurdum heyecan olussun diye :) Hep hababam ile gelecektim ve hem onu hem davaroyu devre disi biraktim.
@mrt-06 sanada tebrikler sende hakettin :D
@denizz19 gecmis olsun. hem elendigini bilip hemde bukadar keyifli sundugun icin tessekurler Harikasin
Evdeki sorunları buraya yansıtmıyorum :F

@Bully @dosimosi @mrt-06 tebrik ederim sizleri :D
@denizz19 bonişim elenmene üzüldümm :T
Üff sümüklü her şeye ağlama :A