ben tum gun teselli verdim megerse 1 verdigi benmisimSen de her hafta üzülüyorsun
ben tum gun teselli verdim megerse 1 verdigi benmisimSen de her hafta üzülüyorsun
Ben üzmedim ki onu kuruntu yapıyor kendi kendine. ss Asıl sen beni üzüyorsun vermediğin oylarla
Ama neyse seviyorum seni al bi şarkı hediye edeyim sana da
Teselliyi başka kollarda araması iyi olmuş zira kan çıkardıben tum gun teselli verdim megerse 1 verdigi benmisim
Ayy her şeyi de seviyon senAyyyyyyyyyyy çok severim ben bu şarkıyıııı bana armağan et çabukk
Aslında iki defa 1 puan olarak oyladığım haftalar dışında öbür haftalar iyi puanlar alıyordun ama bu hafta bu şekilde oldu umarım kalan haftalar affettiririmSorun degil ama artik son iki hafta beni destekle
Ayyyyyyyyyyy çok severim ben bu şarkıyıııı bana armağan et çabukk
ay kiyamazmista bana kendimi gizliyorum zaten sirf buyuzdenNazar ederler güzelliğine
@FaJi nin oylarıay kiyamazmista bana kendimi gizliyorum zaten sirf buyuzden
ama Nazar yinede buluyor beni ya
ben suana kadar kimseye sitem etmedim 1 verildi diye. uzulmene gerek yok. egleniyoruz demistim gunduzdeAslında iki defa 1 puan olarak oyladığım haftalar dışında öbür haftalar iyi puanlar alıyordun ama bu hafta bu şekilde oldu umarım kalan haftalar affettiririm
Sorma ya bu haftalar modum tam olarak duygusallıkSen de her hafta üzülüyorsun
SenNoldu şimdi kim elendi
Sıla dinle iyi gelir hoş hep Sıla dinliyon sen de benim gibiSorma ya bu haftalar modum tam olarak duygusallık
Sarp önde ve digerleri muamma ben kesin elenmedimde ama ikincimiyim bilinmiyorNoldu şimdi kim elendi
Nur bu sahneyle olmasaydı tam puan olacaktı sahne harikaydı tebrikler@turkuazz teşekkür ederim güzel puan
Deniz'e kızdın diye beni yarı yolda bıraktın, oh olsun sana. ssOkudum. iyi ki oy vermemişim.