Hangisi acaba o birinci olacagindan emin olduğun sarki? sonra paylas herkes secinceAslında ben 1.olmak istesem aklımda çok güzel bir şarkı var. Ama sevdiğim bir şarkıcıyı foruma tanıtmak istiyorum.
Hangisi acaba o birinci olacagindan emin olduğun sarki? sonra paylas herkes secinceAslında ben 1.olmak istesem aklımda çok güzel bir şarkı var. Ama sevdiğim bir şarkıcıyı foruma tanıtmak istiyorum.
4 hafta sonra büyük düşüş yaşayacaksın o zaman.@mrt-06 ben çosmuşum yine. ilk 5te garanti olacam mesaj yazmada. Yani günlük girsem haftalik 1000 yazacam demekki :O
sizin yarismalar bi bitseydi durulurum yorumlarimin 80% sizin konularda
başka bir sanatcinin sarkisi aklimda ama korkup cesaret etmeyebilirler bakalim
aynen ve belki aktifliğimide etkiler baya. zaten hafta içi Sali günü programlarinizdan dolayi geldim. Dünde aynisi. bu aksam ve yarin da coşmaya devam ben 1senede 1000 mesaj yazmis biriyken 1 önceki hafta ayni rakami 1 haftada yaptim4 hafta sonra büyük düşüş yaşayacaksın o zaman.
Hangisi acaba o birinci olacagindan emin olduğun sarki? sonra paylas herkes secince
Aynı kapiya çıkıyorEminim demedim ki, 1.olmak gibi bir amacım olsa dedim Gerçi bu akşam seçeceğimde iyi gider diye düşünüyorum.
Ha gayret 10 bin'e de az kaldı.aynen ve belki aktifliğimide etkiler baya. zaten hafta içi Sali günü programlarinizdan dolayi geldim. Dünde aynisi. bu aksam ve yarin da coşmaya devam ben 1senede 1000 mesaj yazmis biriyken 1 önceki hafta ayni rakami 1 haftada yaptim
Aynı kapiya çıkıyor
hadi yildizlara oy kullan 😡
ingilizceylede geliyon birde onun zevkini bilmiyormuş gibi.@denizz19 bu haftayla geçen haftayı telafi edebilirsin desteğine bolca ihtiyacım var
haha ben 9900 yapinca frenledim ama bu gazla 3 günde iş biterde pazartesi girermiyim bilmiyorumHa gayret 10 bin'e de az kaldı.
Önerilere açığım. Biri şarkı önersin
ingilizceylede geliyon birde onun zevkini bilmiyormuş gibi.
haha ben 9900 yapinca frenledim ama bu gazla 3 günde iş biterde pazartesi girermiyim bilmiyorum
Ya da İrem Derici - Evlenmene Bak. @FaJiDemet Akalın Çalkala
İngilizce şarkılardan suygu alabilirse yüksek veriyor bildiğim kadarıyla bLenada hakkıyla verir duyğusunu ona
Bu hıza biraz daha katsan benim mesaj sayıma ulaşabilirsin 5, 6 ayda.ingilizceylede geliyon birde onun zevkini bilmiyormuş gibi.
haha ben 9900 yapinca frenledim ama bu gazla 3 günde iş biterde pazartesi girermiyim bilmiyorum
aklima koyarsam yaparim ama ben forumdan uzaklasmak istiyorum, zaten yaza uzun süreli bir ara vereceğimBu hıza biraz daha katsan benim mesaj sayıma ulaşabilirsin 5, 6 ayda.
evet ve 2015 de sayiliyor2015 sonrası derken 2016-2017 dimi? @mrt-06
o ingilizce şarkıyla geliyor@MayısKralı Demet Akalın Çalkala ile puan bekleme benden söyleyim
Eve gelince şarkı araştırması yapacağım.evet ve 2015 de sayiliyor
baş jüri olarak cevap vereyim dedim
o ingilizce şarkıyla geliyor
Eve gelince Yildizlara oy kullan önceEve gelince şarkı araştırması yapacağım.