böyle stresli durumlar zorlama kısımlarını severimEvet bu akşam 22.00'da.Son gönderme de 24.00.
![]()
Normalde ertesi güne kadar uzatıyordum ama gereksiz fazla bir uzunluktu sonuçta alt tarafı özelden video gönderme işlemi. Böyle daha iyi oldu.
Teşekkürler, bundan sonra gerek anketlere gerek oylamalara bekleriz.
Engerek'i seçsene.2015 sonrası pop. Çünkü Sıla seçeceğim![]()
Şarkım hazır kankaNormalde ertesi güne kadar uzatıyordum ama gereksiz fazla bir uzunluktu sonuçta alt tarafı özelden video gönderme işlemi. Böyle daha iyi oldu.
Teşekkürler, bundan sonra gerek anketlere gerek oylamalara bekleriz.
Engerek'i seçsene.@denizz19
onlara 1 veririz olmazsa2015 sinrasi popu kim seçti mis miş- cevapsiz çinlama falan mi seçiceniz iyyyyyyy.ss
Bu şarkıyı görünce aklıma direkt sen geliyorsun bilmem.Nerden bildin![]()
Eşeğin kulağına karpuz suyu muydu neydi onu kaçırma spoiler verme millete .ssBu şarkıyı görünce aklıma direkt sen geliyorsun bilmem.![]()
Ay acaba benim aklimdaki şarkıyı seçen olacakmıNerden bildin![]()
Sen eşeği boşver de Friends'e devam et, arası soğmadan 2. ve 3. bölümü izlemen lazım.Eşeğin kulağına karpuz suyu muydu neydi onu kaçırma spoiler verme millete .ss
Ben geceleri izlerim daha iyi oluyorSen eşeği boşver de Friends'e devam et, arası soğmadan 2. ve 3. bölümü izlemen lazım.![]()
Umarım kaptırmam şarkımıAy acaba benim aklimdaki şarkıyı seçen olacakmıonu seçen ölürüm hasretinle sarkısı gibi bir sürprizle karşılasabilir
Seni @MayısKralı ve @Çiğdem- tahmin etmek zor degilde @Bully ne seçecek merak ettim![]()
Peki canım yeter ki izle.Ben geceleri izlerim daha iyi oluyor
Umarım kaptırmam şarkımı![]()
açık açik belli ettin. Senden başka Sıla hayranı yarışmacılar varmı bilmiyorum ama özellikle bu şarki seçilirse savaş başlar 😛Ben geceleri izlerim daha iyi oluyor
Umarım kaptırmam şarkımı![]()
2015 sonrası Sıla şarkısı 3 tane diyebiliriz ki ben onu da düşünebilirimaçık açik belli ettin. Senden başka Sıla hayranı yarışmacılar varmı bilmiyorum ama özellikle bu şarki seçilirse savaş başlar 😛
benim aklimda başka bir Sıla sarkısı vardı. Onunla gelen olursa senden yüksek oy veririm ama aklimdaki şarkı banbaşka bir şarkı
başka bir sanatcinin sarkisi aklimda ama korkup cesaret etmeyebilirler bakalim2015 sonrası Sıla şarkısı 3 tane diyebiliriz ki ben onu da düşünebilirim![]()
@mrt-06 ben çosmuşum yine. ilk 5te garanti olacam mesaj yazmada. Yani günlük girsem haftalik 1000 yazacam demekki :O
sizin yarismalar bi bitseydi durulurumyorumlarimin 80% sizin konularda
başka bir sanatcinin sarkisi aklimda ama korkup cesaret etmeyebilirler bakalim![]()
Lan bana bak şarkıma sulanma ezerim göbeğini .ssDeniz ve benim haricimde Sıla seçen olursa aramıza almıyoruz![]()