TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

İLK 10 OYA GÖRE TOPLAM PUANLAR;
1) MayısKralı (Diamonds) 73
2) batuhankaralar (Where You Have Been) 55
3) Bully (Don't Stop The Music) 52
4) Faji (Only Girl) 47
5) denizz19 (Man Down) 45
6) Harunnn60 (Rude Boy) 44
7) sokak sanati (We Found Love) 42
8) Çiğdem- (Love The Way You Lie) 40
9) Ahmad (This Is What You Came For) 36

@MayısKralı @batuhankaralar @Bully @FaJi @denizz19 @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem- @Ahmad
Bilseydim @MayısKralı'na tam vermezdim :A

@Ahmad'ın oyları;
8p -denizz19
7p - MayisKrali
6p - Faji
5p - Harunnn60
4p - sokak sanati
3p - Bully
2p - batuhankaralar
1p - Çigdem-

Kullandığım oy hakkında şüphe kalmaması açısından şunu söyleyeyim bu hafta Rihanna haftası 9 şarkıdan oluşan bir konsept..bu şarkıların tamamınıda biliyorum..sıralamadaki ilk iki şarkı rihannanın en iyi şarkıları benim açımdan,ayrıca tam puan oyladığım şarkı ms all Star'da da tam puan almıştı oylamamda,sadece yanlış anlaşılma olmasın diye bu açıklamayı yaptım:)tam puanlı şarkıyı kim paylaşsa aynı puanı alacaktı:)

Kanka dediğim gibi baktılar muhteşemiz objektifiz öküz altında buza aramaya başladılar. Kafalar bonzaili kısaca.:F

Kullandığım oy hakkında şüphe kalmaması açısından şunu söyleyeyim bu hafta Rihanna haftası 9 şarkıdan oluşan bir konsept..bu şarkıların tamamınıda biliyorum..sıralamadaki ilk iki şarkı rihannanın en iyi şarkıları benim açımdan,ayrıca tam puan oyladığım şarkı ms all Star'da da tam puan almıştı oylamamda,sadece yanlış anlaşılma olmasın diye bu açıklamayı yaptım:)tam puanlı şarkıyı kim paylaşsa aynı puanı alacaktı:)
Ben tamamen şaka ve birilerine cevap amaçlı yaptım o yorumu, ciddiye almana gerek yok :D

Senin iyi niyetinden en ufak bir şüphem yok :D

Bu forumda Man Down'u seven tek bildiğim @OzaN vardı o da oy vermemiştir kısaca şikenin 1'i 10 bin para.:F Ben bu şarkı ile finalde fark yedim bu sonuçlar ne. Resmen tum gerçekleri gün yüzüne çıkardım.:F