@MayısKralı bende zamanında aynı durumları yaşadım hatta elendim ama bir şey yapan olmadı, kişinin kendi oyları herkes kendinden sorumlu.
Bu saatten sonra da anket devri kapandı ben insanların fikrini aldıkça kuralları esnettikçe saçma sapan oluyorum acemi oluyorum bundan sonra tek adam yönetimindeyiz.
hahha sen sıkıldım tabiri kullanmıstın ama ben daha güzel bir tabir kullandım cnmKız tatmin olmak falan yanlış anlayacak insanlar
@MayısKralı bende zamanında aynı durumları yaşadım hatta elendim ama bir şey yapan olmadı, kişinin kendi oyları herkes kendinden sorumlu.
Bu saatten sonra da anket devri kapandı ben insanların fikrini aldıkça kuralları esnettikçe saçma sapan oluyorum acemi oluyorum bundan sonra tek adam yönetimindeyiz.
Ballandira ballandira anlatmani bekliyorumModumu bozdular yine. Olacak.
Hadi bu oya da laf edin İşinize ne geliyorsa o
Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.
Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.
sende puan beğenmiyorsun bee 8 in Yarısı işte asıl biz ekip olmalıyızBu güzel şarkıma 4 puan veren @Çiğdem- ve 2 puan veren @Harunnn60'ın elenmesi için değerli dostum @sokak sanati ile ittifak kurduğumuzu kamuoyuna duyuruyorum
@FaJi tam puanın için teşekkürler
Bu güzel şarkıma 4 puan veren @Çiğdem- ve 2 puan veren @Harunnn60'ın elenmesi için değerli dostum @sokak sanati ile ittifak kurduğumuzu kamuoyuna duyuruyorum
@FaJi tam puanın için teşekkürler