TVen Bu Şarkı Benim 7. Hafta (Sonuçlar)

@FaJi'nin oyları;
batuhankaralar (Where You Have Been) - 8
MayısKralı (Diamonds) - 7
sokak sanati (We Found Love) - 6
Bully (Don't Stop The Music) - 5
denizz19 (Man Down) - 4
Harunnn60 (Rude Boy) - 3
Çiğdem- (Love The Way You Lie) - 2
Ahmad (This Is What You Came For) - 1

@MayısKralı bende zamanında aynı durumları yaşadım hatta elendim ama bir şey yapan olmadı, kişinin kendi oyları herkes kendinden sorumlu. :)

Bu saatten sonra da anket devri kapandı ben insanların fikrini aldıkça kuralları esnettikçe saçma sapan oluyorum acemi oluyorum bundan sonra tek adam yönetimindeyiz. :)

Seninleyiz başkan. :A

Bizde başkasının oyuna karışıp maydanoz olmak yoktur. Laf edin derken bunun kast edildigi açık. Bizde herkes kendi oyundan sorumlu. @turkuazz cevaplamak isterse cevaplar ama şuda var ben bu adamın daha 1 kere çelişkili oyunu görmedim. Yada Bir yarışmada beğenip, öbüründe düşük verdiğini. Bu yapılana öküz altında Buza aramak denir ki, bu ithamlarda bulunanlara yakışır hareketlerdır bunlar.😉:):)

@MayısKralı bende zamanında aynı durumları yaşadım hatta elendim ama bir şey yapan olmadı, kişinin kendi oyları herkes kendinden sorumlu. :)

Bu saatten sonra da anket devri kapandı ben insanların fikrini aldıkça kuralları esnettikçe saçma sapan oluyorum acemi oluyorum bundan sonra tek adam yönetimindeyiz. :)

Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.

Hayır yani kendinde sağlıklı fikir ver şu durumda? "Bana da o zamanlar öyle yapıldı, kendinden sorumlu herkes" diye bir açıklama olabilir mi? Sen sunucusun objektif düşünmen lazım.
Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?

Herkese yaranmaya çalışmak kolay değil @MayısKralı :):) Aman boş ver bi gecenin tanıda bakalım. Rihanna şarkıları oylaması eşliğinde elem keder kaos off efsane bir Cuma gecesi.:F

Olur ben kimsenin oyuna karışamam o zaman benim tarafsızlığım ne olacak? Adam oy gönderiyor hayır bu olmaz yeniden mi oyla diycem?

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar