of beyazsoy senden hızlı anlamanı bekliyorum isabella my ye geldiğinde tarihe göre 70 küsür yaşında olması gerekiyor yaşıyorsa eğer yani o da kurguydu
of beyazsoy senden hızlı anlamanı bekliyorum isabella my ye geldiğinde tarihe göre 70 küsür yaşında olması gerekiyor yaşıyorsa eğer yani o da kurguydu
sbt de iki dünya arasında total 6 ab 3 almışsbt de my ab baya düşmüş ama tns de artıyo bozuk sbt
dedim ya iç gıcıklayıcı hale getirdiler diye. zaten muhteşemdeki laç olay gerçekten yaşandıof beyazsoy senden hızlı anlamanı bekliyorum isabella my ye geldiğinde tarihe göre 70 küsür yaşında olması gerekiyor yaşıyorsa eğer yani o da kurguydu
avatarı değiştirme vakti gelmedi miPis Yedili dün çok güzeldi fragmanında görmüştüm ve reytinglerini artırmış tebrikler.
Muhteşem Yüzyıl Total Grubu'nda düşüşte.
A.Ş.K. fos çıktı.
Kanal D haber iyi gitmiş.
Kanım ısındı değiştiresim yok.avatarı değiştirme vakti gelmedi mi
bak benden uyarması bağımlılık yaparKanım ısındı değiştiresim yok.
Gerçekten öyle oldu sanırım. Değiştiricem ama akşama yorgunum üşeniyorum.bak benden uyarması bağımlılık yapar
Gelecekten geliyorum dizi final yaptiA.Ş.K'ın reytinglerini azacık da olsa yükseltmesi şart
Gelecekten geliyorum dizi bittiÇocuklar Duymasın 3.14 harika!
Sen bide kosemin reytinglerini gor aglarsinMuhteşem Yüzyıl düşmüş.Ab de ise aynı oranları almış.Dizi Pargalı İbrahim`in ölümünden sonra bir türlü toparlanamadı.
Pis Yedili 4 reyting almış yine.Dizi yazın olduğu kadar reytingler alamıyor
Post kasmak yasak kardeş bi daha eski konuları hortlatmaGelecekten geliyorum dizi final yapti
Gelecekten geliyorum dizi bitti
Sen bide kosemin reytinglerini gor aglarsin
Post kasmak?Post kasmak yasak kardeş bi daha eski konuları hortlatma