Kırlangıç Fırtınası'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,448
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Kırlangıç Fırtınası'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

kirlangic-firtinasi-dizisi-oyunculari-konusu-ne-zaman-nerede-cekiliyor-730x411.jpg

FOX'un iddialı yapımı Kırlangıç Fırtınası'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Emine Fulya Yavuzoğlu'nun üstlendiği; başrollerini Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen, Ekin Mert Daymaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Ebru Aykaç, Ozan Osmanpaşaoğlu, Uğur Demirpehlivan, Haluk Cömert, Perihan Ünlücan, Tülin Yazkan, İnanç Konukçu ve Atakan Yarımdünya'nın paylaştığı dizi, iki hafta sonra yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Kırlangıç Fırtınası, ilk bölümüyle 6 Mart Pazartesi 20.00'de FOX'ta!
Orijinal formatta oku

Maalesef konusu gereği izleyeceğim bir dizi değil, ama Emel Çölgeçen için tutsun ve Poyraz Karayel'de devleştikten sonraki ilk başrolünde hayal kırıklığına uğramasın istiyorum. Aslında pazartesi gününde de boşluk var ama bilemedim.

Sağlam bir iş olacak gibi ama bilemedim oldukça zorlu bir gün. Paramparça kitlesini de alabilir aslında. Kırgın Çiçekler'den koparamaz kitleyi sanmıyorum :D

Maalesef konusu gereği izleyeceğim bir dizi değil, ama Emel Çölgeçen için tutsun ve Poyraz Karayel'de devleştikten sonraki ilk başrolünde hayal kırıklığına uğramasın istiyorum. Aslında pazartesi gününde de boşluk var ama bilemedim.

Emel Çölgeçen sanki bir dizide daha başroldü ama çok sürmemişti diye hatırlıyorum (b)

Bu diziyi çok savunuyordun başlamadan önce, şimdi ne oldu? :A

@xemrexxx daha önce paylaşmıştı, sanırım adı Zeliha'nın Gözleri'ymiş. Ama o diziyi kimsenin hatırladığını sanmıyorum bu yüzden buna ilk diyelim bence. :A

Yok benim kastettiğim İnadına Yaşamak diye bir diziydi onuda Sanem Çelik oynamış ama çok benzetiyorum ikisini :A

Sağlam bir iş olacak gibi ama bilemedim oldukça zorlu bir gün. Paramparça kitlesini de alabilir aslında. Kırgın Çiçekler'den koparamaz kitleyi sanmıyorum :D
Dizi tam total dizisine benziyo soker alirlar valla reytinglerinizi:A

Yok benim kastettiğim İnadına Yaşamak diye bir diziydi onuda Sanem Çelik oynamış ama çok benzetiyorum ikisini :A
O dizide degisik bi diziydi arkadas su an olsa %90 tutardi en azindan yayindan hemen kalkmazdi..

Yine savunurum ama kışkırtırsan savunmam :A kendine yetecek kadar Reyting almasını isterim :D[/QUOTE
Aza kanaat eden birinci olamazmis:bhr:

Emel Çölgeçen sanki bir dizide daha başroldü ama çok sürmemişti diye hatırlıyorum (b)
Aliye mi yoksa :A

Kırgın Çiçekler'den izleyici çalar bu dizi. :)
Hay agzini opeyim ya :X

Son düzenleme: