Bu arada sunucu bir ara bize de mavi boncuk dağıttı. Sadece Karadenizden caymadı Rihannadanda caydi. Bunu da içimde akmadan söylemek istedim. Mavi boncuk olayı kısaca..
Ne mavi boncuğu! Neredeyse tüm seçeneklere oy kullandım, en son dizi müziklerinde karar kıldım lütfen saçma sapan yorumlar yapmayalım!Bu arada sunucu bir ara bize de mavi boncuk dağıttı. Sadece Karadenizden caymadı Rihannadanda caydi. Bunu da içimde akmadan söylemek istedim. Mavi boncuk olayı kısaca..
Sunucu olarak tabii ki tarafsız olacağım, bu ince çizgiyi anlamalısın. 😉Faaliyette mavi boncuk dağıtırcasına hareket edince hiç saçmalık yok ben bunu söyleyince saçmalık var. Ok haklısın.
Bitti mi süre?Ben Karadeniz'e versem bile durum 10-10 oluyor yani yeniden anket yapıp boş yere zaman kaybı yaşarız burda kilit isim @Amoureux, o da online değil.![]()
Ben seni niye kırayım. Karşı tarafa kullandım sankiAtacan Karadeniz demişti zaten @FaJi de fazlasıyla kırdı beni zaten artık şansımız yok.
Olduğun yerde kal bence daha fazla karışmasın.Napsamki?![]()
Rihanna kazanmasın diye her şeyi yapmaya razıydım, ama birkaç saniyeyle kaçtı. Dile kolay!Olduğun yerde kal bence daha fazla karışmasın.![]()
Bu tavrına devam edersen beni kaybedersin, ömür billah konuşmam bende katır inadı vardır haberin olsun.Şarkı seçmeyeceğim,bilgine.
Sen bilirsin.Bu tavrına devam edersen beni kaybedersin, ömür billah konuşmam bende katır inadı vardır haberin olsun.
Son DK değiştireceğini tahmin ediyordum ama evdeki saatin foruma uymadı.Rihanna kazanmasın diye her şeyi yapmaya razıydım, ama birkaç saniyeyle kaçtı. Dile kolay!![]()
Yazıklar olsun diyorum içten içe umarım şaka yapıyorsundur...Sen bilirsin.
Haklı. Tutarsın sözünü.Bu tavrına devam edersen beni kaybedersin, ömür billah konuşmam bende katır inadı vardır haberin olsun.