Umarım en iyi şekilde atlatırsın yarını arkadaşımyarina kalirsada ben gelmem. Hayatimin en zor günü olacak cünkü ve suan aciklayamacagim bazi mevzular var ama zamani gelince anlatirim insallah
hal hatir sorsaydin belki aciklardimBana açıklayabilirsin
Oy açıklarken farklı bir şeye yönelmiyorum pek bakarım ama ayy içimi karartmayın o kadar bence dehal hatir sorsaydin belki aciklardim
sen profilimdeki yaziyi bile okuma tenezzulunde bulunmuyorsun
neyse bosver sorumlarimla @Bully i cok SIKTIM. sen uzak dur
tesekkur ederim. yarin uzerimden kamyonet gecmis hissi olur yarin sadece is ve toplanti uzun surecegi icin zor dedim yoksa diger durumlar uzun vadeli olunacak birsey.@MEnes eyvallah harikasın kardeşim her zamanki gibi
Umarım en iyi şekilde atlatırsın yarını arkadaşım
ay sen ne demek istedigimi anladin gec orayi. ben suan icin demedim zaten 😡Oy açıklarken farklı bir şeye yönelmiyorum pek bakarım ama ayy içimi karartmayın o kadar bence de
Ben Alzheimer hastasıyımtesekkur ederim. yarin uzerimden kamyonet gecmis hissi olur yarin sadece is ve toplanti uzun surecegi icin zor dedim yoksa diger durumlar uzun vadeli olunacak birsey.
neyse
ay sen ne demek istedigimi anladin gec orayi. ben suan icin demedim zaten 😡
Bence de kullansın ben Feriştahla gelirim sorun yok@MasacRE- harika tessekurler. artik sonlara dogru böyle harika oylara ihtiyacim var 3 hafta kaldi artik hep kullan
ozaman sen bize dedigin tatli sözleride sonradan unutuyorsunBen Alzheimer hastasıyım
bi tessekur et bana. sahnen benim sayemde 😡Bence de kullansın ben Feriştahla gelirim sorun yok
Bilmem belki unutuyorumdur benim varlığım sana en büyük teşekkür zatenozaman sen bize dedigin tatli sözleride sonradan unutuyorsun
zaten tutamadigin sözlerden anlamaliydim.
ay niye vaktimi caliyorsun
bi tessekur et bana. sahneni benim sayemde 😡
Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon 8.hafta sonuçlarıyla devam ediyoruz.
Geçtiğimiz hafta @xemrexxx ve Gonca Vuslateri en az oyu alarak yarışmamıza veda etmişti. Bakalım bu hafta elenecek isim kim olacak?
Not : Bu hafta toplam 3 kişi final puanı alacaktır.
Sonuçlar 20:00 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır. Herkesi bekliyoruz bu özel geceye bekliyoruz.
@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @HeisenBerg @Sherlock
Bilmem belki unutuyorumdur benim varlığım sana en büyük teşekkür zaten
@Bully Allah kahretmesin seni nerdesin .ss
Bi yemek yiyip geldim açıklana açıklana 1 oy açıklanmış
Kimse yokken açıklar mıyım sence
Keşke açıklasaydın. ss@Harunnn60 ın oyları geliyor.
Nur Fettahoğlu - mrt-06 5
Şener Şen - dosimosi 4
Demet Akbağ - denizz19 3
Sarp Akkaya - Bully 2
Mesut Akusta - vadikızı 1
Kimse yokken açıklar mıyım sence
@Aserat ın oyları