o zaman işler değişebilirHaftaya Ankara Havası da var ankette.
@mrt-06 ankara havasıyla işi bozdu şimdi )Haftaya konseptte olacak sanırım desteklemek gerek. 1 kereye mahsus oyda verirsin bence
o zaman işler değişebilirHaftaya Ankara Havası da var ankette.
@mrt-06 ankara havasıyla işi bozdu şimdi )Haftaya konseptte olacak sanırım desteklemek gerek. 1 kereye mahsus oyda verirsin bence
Zaten şarkıları oylamıyorsun aslında sana fark eden bir şey olmaz.o zaman işler değişebilir
Haftaya Ankara Havası da var ankette.
Peki peki zaten Rihanna çıkarsa olay çıkacak gibi.Taş koyma yoluma.
Rihanna Ankara Havasıda oynuyor o problem değil.
Peki peki zaten Rihanna çıkarsa olay çıkacak gibi.
Kaoslu bir hafta olacak o zaman. Harika bu benim işime gelir.Şuan 4 oradan 3 oradan 7 oy aldım. 1-2 oy daha bulsam tamam bu iş bende. 4 derken anladın sen.
Ben Rihanna'ya oy falan vermem şimdiden belirteyim.Şuan 4 oradan 3 oradan 7 oy aldım. 1-2 oy daha bulsam tamam bu iş bende. 4 derken anladın sen.
Kaoslu bir hafta olacak o zaman. Harika bu benim işime gelir.
Gökhan Türkmen'i hangi hafta ankete alayım?Ben Rihanna'ya oy falan vermem şimdiden belirteyim.
Gökhan ya da Sıla'yı da ankete koyayım.Bi rakip bulman lazım diyeceğim ama bulma ben kendi kendime rakip olurum hiç sen sıvama ortalığı.
Ben Rihanna'ya oy falan vermem şimdiden belirteyim.
Gökhan Türkmen'i hangi hafta ankete alayım?
Gökhan ya da Sıla'yı da ankete koyayım.
Başıma iş aldım ya neyse.Hayır onları koyma zaten Sılayi koysun seçilmedi daha sonraya şey yap onları. Foruma zaten yavaş yavaş ısınıyorum şey yapmayın.s.s
Gökhan'dan forum sıkılmıştır artık ben de hevesimi aldım, seçilmesi için uğraşmam yani, benim üzerimden kaos yaratamazsın Sıla'yı dene istersenGökhan Türkmen'i hangi hafta ankete alayım?
Gökhan ya da Sıla'yı da ankete koyayım.
ben bu adamın şarkılarını pek sevmiyorum @Çiğdem- in fantazik dizilerinden fırlamış kart vampirlere benziyor bak bu shadowda çok rahatlıkla valentine rolü oynayabilirdi
Başıma iş aldım ya neyse.
Sıla - Rihanna karşılaşmasını forum kaldıramaz gibime geliyor. @denizz19 - @sokak sanati zaten boğaz boğaza girerler eee araya giren @Çiğdem- ile @vadikızı da saçı başı yolunur. Bende bilişim suçlarından hapisi boylarım.Gökhan'dan forum sıkılmıştır artık ben de hevesimi aldım, seçilmesi için uğraşmam yani, benim üzerimden kaos yaratamazsın Sıla'yı dene istersen
Sıla - Rihanna karşılaşmasını forum kaldıramaz gibime geliyor. @denizz19 - @sokak sanati zaten boğaz boğaza girerler eee araya giren @Çiğdem- ile @vadikızı da saçı başı yolunur. Bende bilişim suçlarından hapisi boylarım.