Velev ki yollamadım nolcak.
@xemrexxx tutturmus şarkı değiştiricem diye ayoll ona şarkı bakıyoruz seni biraz daha bekletecek sanırım
Recabı ben ayarlıyorum ve en kötü kısmını seçiyorum bunu yaparken de beddualar savuruyorum.Velev ki yollamadım nolcak.![]()
Recabı ben ayarlıyorum ve en kötü kısmını seçiyorum bunu yaparken de beddualar savuruyorum.![]()
Her hafta sorun çıkarıyor ya.@xemrexxx tutturmus şarkı değiştiricem diye ayoll ona şarkı bakıyoruz seni biraz daha bekletecek sanırım![]()
.A
şimdi bunun racabınıda yapamazsın çünkü en son şarkı değiştiricem diyordu gelir umarım @xemrexxx ben ay yüzlümü seç dedim ama cem karaca resimdeki gözyaşlarımı düşünüyordu onu seçecek sanırım ama bir son kararını versinHer hafta sorun çıkarıyor ya.![]()
Sahte bizlere sorun çikarmak görevimizHer hafta sorun çıkarıyor ya.![]()
@mrt-06 ın heyheyleri üstünde zaten tokatı yapıştırmasını istemiyorsan hemen belirle şarkını ayollSahte bizlere sorun çikarmak görevimiz![]()
Gönderdim@mrt-06 ın heyheyleri üstünde zaten tokatı yapıştırmasını istemiyorsan hemen belirle şarkını ayoll![]()
Bu rock değil.![]()
Ona titalcan karar verir alternatifini attim ona özeldsnŞarkı muhteşem de bana da rockmış gibi gelmedi pek![]()
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah.
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah.![]()
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah.[/QUOTE
gerçek bizi cekemediği icin bize iftira atiyor @Bully yetkilerini kulkanip yarişmaya el koy bence![]()
sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü@destere ile el ele verip Rihanna haftası yapacağız. Hatta destere o haftaya özel oy bile verir.![]()
sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü![]()
Haftaya Ankara Havası da var ankette.sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü![]()
buda harika ama ben hozan beşirden dinlemeyi seviyorum