karıştırmışsın ortalığı beee her hafta bir olay yaratıyorsun@denizz19 bu da seni alakadar etmiyor dimi
karıştırmışsın ortalığı beee her hafta bir olay yaratıyorsun@denizz19 bu da seni alakadar etmiyor dimi
Valla tam onu yapacaktım, eğlence dolabımda çikolata kalmış.bu gerginlik senide yıprattı cnm sen git bir çikolata ye gel keyfin yerine gelsin
Sus bakayım sen üzerime oyunlar oynuyorlar zatenkarıştırmışsın ortalığı beee her hafta bir olay yaratıyorsun
hhahah hissederim ben git ye gel çünkü sana suratsızlık yakışmıyor cnm birde çikolatalı sütün olsaydı deyme keyfineValla tam onu yapacaktım, eğlence dolabımda çikolata kalmış.
Elende kurtul ayollSus bakayım sen üzerime oyunlar oynuyorlar zaten
Abime al demiştim almamış o olaya da ayrı gıcık oldum sorma. Neyse kendime meyve tabağı yaptım onu yiyip rahatlarım.hhahah hissederim ben git ye gel çünkü sana suratsızlık yakışmıyor cnm birde çikolatalı sütün olsaydı deyme keyfine
Elende kurtul ayoll
etiketin gelmemis. bi dinleyelim bakalim
haha bu şarkıymış sen İsveçli grupla gelmişsin 11.saniyede saatin altinda sigara icmek yasaktir yaziyor isvecce ve 13. saniyede araba gösteriliyorya üstünde İsveç televizyonu yazıyorHerkesin bildiği bir şarkı ile geliyorum. Bilmeyen varsa atlasın lütfen en yakın camdan.
Is the Final Countdown diye haykıralım göğe doğru bu şarkıyı dinlerken.
@sokak sanati diyelim rihanna seçildi.
Shakira ile olan düeti kullanabiliyor muyuz?
haha bu şarkıymış sen İsveçli grupla gelmişsin 11.saniyede saatin altinda sigara icmek yasaktir yaziyor isvecce ve 13. saniyede araba gösteriliyorya üstünde İsveç televizyonu yazıyor
şimdi yildızlara oy kullanirmisin? ilk ve son hatirlatmam kirma meslektaşını@mrt-06 Cover kuralı bence burada da uygulanmalıydı @MayısKralı da demiş ben de o görüşteyim. Zaten rock konseptiyle seçilebilecek sınırsız şarkı varken covere gerek yok.
Haftaya seçilecek zaten desteğini bekliyorum
Bence kullanmayın ama Atacan ne karar verdi bilmiyorum.
Grubun kökenini bilmiyorum ama şarkım Final Countdown işte
Veririz destek sen etikte yap.Haftaya seçilecek zaten desteğini bekliyorum
Bence kullanmayın ama Atacan ne karar verdi bilmiyorum.
Grubun kökenini bilmiyorum ama şarkım Final Countdown işte
Veririz destek sen etikte yap.
Çok başarılı cover parçalar var, onlar gözardı edilmemeli.@mrt-06 Cover kuralı bence burada da uygulanmalıydı @MayısKralı da demiş ben de o görüşteyim. Zaten rock konseptiyle seçilebilecek sınırsız şarkı varken covere gerek yok.
@denizz19 bu da seni alakadar etmiyor dimi
Bu hafta göndericem ama bu gece değil Yatıcam birazdan zaten dün geç uyudum yarın da erken kalkmam gerekiyor.şimdi yildızlara oy kullanirmisin? ilk ve son hatirlatmam kirma meslektaşını
Şurada seçilecek 10 tane falan şarkı var zaten ne gerek var ki coverlara. Ben başarısız demiyorum ama gerek yok yani. Şu an seçilen cover şarkının orjinali de rock zaten mesela ve gayet güzel.Çok başarılı cover parçalar var, onlar gözardı edilmemeli.
geçen haftada yollayacam demiştinBu hafta göndericem ama bu gece değil Yatıcam birazdan zaten dün geç uyudum yarın da erken kalkmam gerekiyor.
Şurada seçilecek 10 tane falan şarkı var zaten ne gerek var ki coverlara. Ben başarısız demiyorum ama gerek yok yani. Şu an seçilen cover şarkının orjinali de rock zaten mesela ve gayet güzel.
Tamam yollayacağım sözgeçen haftada yollayacam demiştin
umarim bu hafta sözünü tutarsin