Velev ki yollamadım nolcak.
@xemrexxx tutturmus şarkı değiştiricem diye ayoll ona şarkı bakıyoruz seni biraz daha bekletecek sanırım .A
Recabı ben ayarlıyorum ve en kötü kısmını seçiyorum bunu yaparken de beddualar savuruyorum.Velev ki yollamadım nolcak.
Recabı ben ayarlıyorum ve en kötü kısmını seçiyorum bunu yaparken de beddualar savuruyorum.
Her hafta sorun çıkarıyor ya.@xemrexxx tutturmus şarkı değiştiricem diye ayoll ona şarkı bakıyoruz seni biraz daha bekletecek sanırım .A
şimdi bunun racabınıda yapamazsın çünkü en son şarkı değiştiricem diyordu gelir umarım @xemrexxx ben ay yüzlümü seç dedim ama cem karaca resimdeki gözyaşlarımı düşünüyordu onu seçecek sanırım ama bir son kararını versinHer hafta sorun çıkarıyor ya.
Sahte bizlere sorun çikarmak görevimizHer hafta sorun çıkarıyor ya.
@mrt-06 ın heyheyleri üstünde zaten tokatı yapıştırmasını istemiyorsan hemen belirle şarkını ayollSahte bizlere sorun çikarmak görevimiz
Gönderdim@mrt-06 ın heyheyleri üstünde zaten tokatı yapıştırmasını istemiyorsan hemen belirle şarkını ayoll
Bu rock değil.
Ona titalcan karar verir alternatifini attim ona özeldsnŞarkı muhteşem de bana da rockmış gibi gelmedi pek
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah.
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah.
Bu rock değil. 😡 Başka şarkı gönder Allah seni kahretmesin, yolda yürürken pantolunun düşsün de don paça kal inşallah. [/QUOTE
gerçek bizi cekemediği icin bize iftira atiyor @Bully yetkilerini kulkanip yarişmaya el koy bence
sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü@destere ile el ele verip Rihanna haftası yapacağız. Hatta destere o haftaya özel oy bile verir.
sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü
Haftaya Ankara Havası da var ankette.sana rağmen rihannaya destek olurum her türlü
buda harika ama ben hozan beşirden dinlemeyi seviyorum özellikle klipteki kum sanati çok çarpıcı