Sen hazır burdayken bak ayoll bugünün işini yarına bırakmaDaha 2 gün varmış sen beni arada etiketle unutmayayım sonra
hhahah tam üzerini çiziyordum kurşun kalemimle son anda kurtuldun ayollİyi bir yıldı. İnternetle yeni yeni tanışmaya başlamıştı Türkiye ve Seksendört, İrem o şekilde parlamıştı. Hepsi'nin Yalan klibi Türk müzik tarihinin en orijinallerinden biridir herhalde hala.
Top 10'um şöyle:
- Seksendört - Ölürüm Hasretinle
- İrem - Hayalet Sevgilim
- Yalın - Küçücüğüm
- Aylin Aslım - Gülyabani
- Deniz Seki - Doyamadım
- Cankan - Yar Yar
- Kargo - Yıldızların Altında
- Hepsi - Yalan
- Yıldız Tilbe - Yar Yanına Geleceğim
- Tuğba Ekinci - O Şimdi Asker
nickiniz batsın etikette olmuyor @MayısKralı @MasacRE- yarın 17:00 anket kapanıyor oylayın bakalım ayoll YOKSA OKLAVA GELECEKhhahah tam üzerini çiziyordum kurşun kalemimle son anda kurtuldun ayoll
evet yarın 17:00 anket biticek part 2 gelecek @MayısKralı @MasacRE- @Doğu son hatırlatmaları yapalım ayoll
@MayısKralı @MasacRE-
Tamam yarın öğlen atıcam oylarımınickiniz batsın etikette olmuyor @MayısKralı @MasacRE- yarın 17:00 anket kapanıyor oylayın bakalım ayoll YOKSA OKLAVA GELECEK
hhahah rahatsızmı ettim beyefendikurtuldukta hala etiket geliyor bize etiketten kurtulamadık
ay sen beni rahatsız edebilirmisin? oklava darbelerinle bile mutlu olmayı öğrenmiş biriyimhhahah rahatsızmı ettim beyefendi