- Reaksiyon puanı
- 59,030
- Puanı
- 1,060
Yalın'a oy vermezsen karşılıksız bırakmam bunu, ciddi söylüyorumkarşılıklı gönül koyalım bari
becerebilirsek![]()
Yalın'a oy vermezsen karşılıksız bırakmam bunu, ciddi söylüyorumkarşılıklı gönül koyalım bari
becerebilirsek![]()
belki bende birseyleri karşılıksız bırakmamak için böyle bir hamle yapacam?Yalın'a oy vermezsen karşılıksız bırakmam bunu, ciddi söylüyorum![]()
48 saat boyunca konuşmam senlebelki bende birseyleri karşılıksız bırakmamak için böyle bir hamle yapacam?
ne yapacan ona göre düşüneyim![]()
tamam sorun değil. o 48 saat uzak dururum bende forumdan.😛 Uzak duramasamda konuştururum seni . Hala konuşmasanda bir daha bende konuşmam48 saat boyunca konuşmam senle![]()
Peki sen bilirsintamam sorun değil. o 48 saat uzak dururum bende forumdan.😛 Uzak duramasamda konuştururum seni . Hala konuşmasanda bir daha bende konuşmam![]()
Yalın'a oy vermezsen karşılıksız bırakmam bunu, ciddi söylüyorum![]()
Oylamazsan oylama, zaten kafana koymuşsun oylamamayı intikam alacam diye. ssok sende bilirsin.
oylamıyorum!![]()
Harikasın ablacım cansın senBen Yalına verdim cnm oy küçücüğüm şarkısı çok güzel ya![]()
Oylamazsan oylama, zaten kafana koymuşsun oylamamayı intikam alacam diye. ss
Oylamazsan oylama, zaten kafana koymuşsun oylamamayı intikam alacam diye. ss
Harikasın ablacım cansın sen![]()
ay ay ay sinirlendi.Oylamazsan oylama, zaten kafana koymuşsun oylamamayı intikam alacam diye. ss
Harikasın ablacım cansın sen![]()
senin değerlendirme yorumun nerede ayoll 😵😵😵Yalın'a oy vermezsen karşılıksız bırakmam bunu, ciddi söylüyorum![]()
Aklımdaydı da yoğunluktan fırsat bulamadım hiçsenin değerlendirme yorumun nerede ayoll 😵😵😵
iyi cnm bende burdayken bekliyorum o haldeAklımdaydı da yoğunluktan fırsat bulamadım hiç
Şimdi geliyor![]()
geçende öyle demiştikBen en son oy atıp kazananı belirlerim![]()
oy değiştirmeyi aktif ettim bu gün cnm şebnemide ekleyebilirsinşebnem feraha oy verecektim sonra tıklayınca o çıkmamış bir daha yenileme imkanımda yokmuş öyle kaldı kız![]()
Kız yorum yaptım da etiket gitti mi gitmedi mi bilmiyorum neyse çağırayım seni bari böyleoy değiştirmeyi aktif ettim bu gün cnm şebnemide ekleyebilirsin![]()
![]()
![]()
Aşkın Açamadığı Kapı Demet'in önemli hitlerindendir oyumuzu verdik ama hain @tolgab Yalın'a oy atmamış kınıyorum kendisini buradan. ss
hahha aa evet alıntı yapman iyi olmuş2004'e oranla biraz düşüş olmuş tabii ama yine harika şarkılar mevcutBakalım part-2'de neler olacak
Yalın - Küçücüğüm: Yorum yapmama gerek yok sanırım ama yapacağımZalim'le birlikte bir Yalın efsanesidir bu şarkı, Yalın'ı Yalın yapan şarkılardandır tek kelimeyle efsane
Ödül vermeyenler utansınlar, kesinlikle hak yediler. ss
Seksendört - Ölürüm Hasretinle: Küçücüğüm ile aynı derecede sevdiğim bir şarkı, hala da efkarlanırken sık sık dinlerim ve her seferinde de duygulanırım asla eskimeyecek bir parça, mükemmel sözler yazılmış. Seksendört şu an en sevilen gruplar arasında yer alıyorsa bu şarkının etkisi çok büyüktür, Ölürüm Hasretinle'nin üstüne de çıkamadılar zaten. Ne diyelim kendilerine teşekkür ediyoruz bize bu güzel eseri armağan ettikleri için
Aşkın Açamadığı Kapı Demet'in önemli hitlerindendir oyumuzu verdik ama hain @tolgab Yalın'a oy atmamış kınıyorum kendisini buradan. ss
Yar Yanına Geleceğim, Haberi Olsun ile birlikte Yıldız teyzenin en sevdiğim hareketli parçasıdır, hala da canım sıkılınca açar dinlerim moralim yerine gelir
Hepsi - Yalan: Yılın en ses getiren şarkılarından olmuştu, efsane bir şarkıdır, çocukken az söylemezdik sokaklarda arkadaşlarımızlaMurat Boz'un da sesini ilk bu şarkıyla duymuştuk sanırım
Kargo - Yıldızların Altında: Muhteşem ötesi bir cover gerçekten, cover yapılacaksa böyle yapılmalı işte.
Barış Akarsu Islak Islak: Cem Karaca'ya saygımız sonsuz ama Barış daha iyi yorumlamış bence. Öldüğüne en çok üzüldüğüm sanatçıların başında gelir, Yalancı Yarim dizisini severek izlerdim. Gözlerin gibi harika bir şarkı bıraktı bizlere, Allah rahmet eylesin
Deniz Seki - Doyamadım: Deniz'in en sevdiğim parçalarının başında gelir.
Tuğba Ekinci, Petek Dinçöz ve Lara'nın parçaları da iyiydi, İrem'in şarkı da baya bir popüler olmuştu.
Emeklerine sağlık @Çiğdem-
Kız yorum yaptım da etiket gitti mi gitmedi mi bilmiyorum neyse çağırayım seni bari böyle![]()