Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta

Diğer sahnen harikaydı.
Demet iyi gelirse zorlanmayacam oylamamda.
@Çiğdem- tanımıyorum dediğin oyuncu Nurun Hürreme götürdüğü kadın işte.

Sen daha son sahneyide izlemeden 1 i belirlemissin galiba.
Neyse eleneceğimi sanmam ama elenirsemde kısmet derim.
ve sen daha öncede 1 verince lider olmustum :)

Sen benim yorumlara bakarak puanları belirledim sanma sakın. Oy kullanırken tekrar izlerim, o an ki ruhuma bağlı oy veririm. Yani şimdi yorumlara ters köşe olabilir. :D

Sen benim yorumlara bakarak puanları belirledim sanma sakın. Oy kullanırken tekrar izlerim, o an ki ruhuma bağlı oy veririm. Yani şimdi yorumlara ters köşe olabilir. :D
Ok göreceğiz bakalim ama daha öncede demiştim oyun ne olursa olsun sen hep ol juride 😉
düşük veripte yorum yaptiğim tek jürisin. kiymetlisin yani :A

@denizz19 özlendin ve bu ayrılığa bir ayrılık daha eklenecek :T:

@vadikızı da bugün daha girmedi hayret. Sana 2 hediye bıraktım bitanem, artık hangisini kullanmak istersen :)

ve @Bully senide etiketliyeyim dedim ve sende anca hava at bana 😛 umarım keyifli bir günün olur

Bana etiket yapmamış bu hafta kafam rahat. :Z
ben gece yapacaktim ama :A yinede geldigine göre gönullusun :D haydi gelmisken oyla 😛
ben zaten anca ne yapacaksam bugun yaparim. sonuclara kadar olmayacam forumda :D gecen haftaki 1100 mesaj tum enerjimi aldi:A
@denizz19 bilerekmi etiketlemedin😛?
gerci Bu sarki benim yarismacilarini rahatsiz etmiyelim. 20 dakika sonra Rock sarkilarini paylasacaklar :D

ben gece yapacaktim ama :A yinede geldigine göre gönullusun :D haydi gelmisken oyla 😛
ben zaten anca ne yapacaksam bugun yaparim. sonuclara kadar olmayacam forumda :D gecen haftaki 1100 mesaj tum enerjimi aldi:A
gerci Bu sarki benim yarismacilarini rahatsiz etmiyelim. 20 dakika sonra Rock sarkilarini paylasacaklar :D
Ayy yok ya etiket listesini olduğu gibi aldım :D

@denizz19 özlendin ve bu ayrılığa bir ayrılık daha eklenecek :T:

@vadikızı da bugün daha girmedi hayret. Sana 2 hediye bıraktım bitanem, artık hangisini kullanmak istersen :)

ve @Bully senide etiketliyeyim dedim ve sende anca hava at bana 😛 umarım keyifli bir günün olur

Canım gündüz evde değildim annemle gezmemiz vardı yeğende olunca şimdi gelebildim cnm benim:D

ben gece yapacaktim ama :A yinede geldigine göre gönullusun :D haydi gelmisken oyla [emoji14]
Ben kullandım şimdi. :A