senin ne yaptığını çözemedim ayoll bu kaçıncı paylasımınHerkesin bildiği bir şarkı ile geliyorum. Bilmeyen varsa atlasın lütfen en yakın camdan.
Is the Final Countdown diye haykıralım göğe doğru bu şarkıyı dinlerken.
Bu hafta için olmuyor gibi bir şey demedim, olur.
senin ne yaptığını çözemedim ayoll bu kaçıncı paylasımın
Saat konusu sıkıntı ya, önemli olan senin etiketinden sonra paylaşılmasıİlginç Deniz'inki de 21.00 yazıyor. @Bully
Saat konusu sıkıntı ya, önemli olan senin etiketinden sonra paylaşılması
Daha önce de böyle birşey olunca, Atacan kendisi ben duyuru yapınca yollayın demışti. Heralde o yüzden benimki kabul edilir. @mrt-06
doğru bende araba şarksıını 21:00 paylasmıstım sende saat önemli değil ben etiket yaptıktan sonra yollayanalr geçerli demiştin etiektten sonraları dikkate alırsın sorun Çözülür @mrt-06Bu hafta için olmuyor gibi bir şey demedim, olur.
o sarki paylasilmadi bakalim gelen olacakmi o aklimdaki sarkiylaSaat konusu sıkıntı ya, önemli olan senin etiketinden sonra paylaşılması
Saat konusu sıkıntı ya, önemli olan senin etiketinden sonra paylaşılması
Ama o da doğru benden önce paylaşılan kabul edilmiyor.Benimkide öyle, zamaninda yolladi Deniz ve Harun
kolay gelsin ozamanAma o da doğru benden önce paylaşılan kabul edilmiyor.
Ben tam 21.00.00'da yazdım mesajı.
Umarım olmazo sarki paylasilmadi bakalim gelen olacakmi o aklimdaki sarkiyla
Kiz zatrn kaç tane paylasildiŞuan kadar paylasımlarda @sokak sanati @Bully @xemrexxx @Ahmad @Harunnn60
çok iyi buldum şimdiden favori beşlim olurlar sanırım
olursa hepinize kiyacam hemde cok kötu bir sekildeUmarım olmaz
2-3 DAHA PAYLASILDI ama diğer paylasımlarda saydığım beşlinin önüne geçemez demek istedimKiz zatrn kaç tane paylasildi