Rasim Ozan, Adana kebap getirmiş sjjfjsjcjnsncnsnjxjsjhd @MEnes @legolas9900 @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @MasacRE-
Büyük troll Rasim Ahmet Çakar Azize iyi geçirdiRasim Ozan, Adana kebap getirmiş sjjfjsjcjnsncnsnjxjsjhd @MEnes @legolas9900 @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @MasacRE-
bende izliyorum suan ve Yildizlar yarisiyorda paylasmistim
@sürgünüm le birlikte izleyin artıkbende izliyorum suan ve Yildizlar yarisiyorda paylasmistim
yayinladiklari sahneleri yarismamda kullanmam icin iyi fikir veriliyor
ben arada izliyorum zaten@sürgünüm le birlikte izleyin artık
Rasim adamdırben arada izliyorum zaten
"Riekering bundan böyle badi Ekrem'dir" diyor Rasim Ozan
haha zaten güldürüyorlar bayaRasim adamdır
Ben bu hafta izlemeyeceğim, ne zaman izleyip gülsem bir sonraki hafta puan kaybediyoruz.@sürgünüm le birlikte izleyin artık
Abdülkerimde trollüğe soyunmuşBen bu hafta izlemeyeceğim, ne zaman izleyip gülsem bir sonraki hafta puan kaybediyoruz.
Sakın Kayseri maçıyla ilgili Galatasaray'a gülmeyin. Ben Karabük maçında gülmüştüm, Cuma günü biz de yenildik. Malum önümüzde Kayserispor maçı da var.Abdülkerimde trollüğe soyunmuş
İnce hesaplar peşindesin Onlar da bize gülüyordu zamanındaSakın Kayseri maçıyla ilgili Galatasaray'a gülmeyin. Ben Karabük maçında gülmüştüm, Cuma günü biz de yenildik. Malum önümüzde Kayserispor maçı da var.
İnce hesaplar değil, gülme komşuna gelir başına hesabı. Allah'ın sopası yok.İnce hesaplar peşindesin Onlar da bize gülüyordu zamanında
Bu hafta ilk 5teki takımlardan hiçbiri 3 puan alamadıİnce hesaplar değil, gülme komşuna gelir başına hesabı. Allah'ın sopası yok.