Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 6.Hafta

Ben işin şaka kısmındayım ama sen de Kırgınlar'ın 3 bölüm sonra final yapacağını öğrensen kalkıp halay çekmezdin herhalde. :A
Ben çok dizimin final haberini almış biri olarak üzülmeme kararı aldım. Erken finale daha çok üzülüyorum genelde :)

@xemrexxx aile ziyareti babaanne falan :D

kaç oy var Denizim ?
1 saate gelirim dedim yarim saate geldin :A
Messengere bak. guzel söz dedim :F

Kiskanma Emrahi bukadar :A
Yol açıktı erken geldim :D tamam bakıyorum az sonra :) içimdeki fırtınaya bakıyorum şu an. Bulunduğum evde ilk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim Adı Efsane'nin şimdi tekrarı başladı ya izlediğim yeri bir daha izlemeye gerek Yok dedim içimdeki fırtınayı açtım azıcık kontrol edeyim :D yarın itibariyle de kalbimdeki Deniz .ss

Yol açıktı erken geldim :D tamam bakıyorum az sonra :) içimdeki fırtınaya bakıyorum şu an. Bulunduğum evde ilk 1 saat 40 dakikalık kısmını izledim Adı Efsane'nin şimdi tekrarı başladı ya izlediğim yeri bir daha izlemeye gerek Yok dedim içimdeki fırtınayı açtım azıcık kontrol edeyim :D yarın itibariyle de kalbimdeki Deniz .ss
bende adi efsane ve icimdeki firtinaya biraz baktim bugün ama izlemeyi düşünmuyorum düzenli. Bağlanmak istemiyorum dizilere

Daha yeni başladı gerçi bakalım ama bu tarz dizilere genelde pek ısınamıyorum. :D
sen küçükken :A Candan Öte diye bir dizi vardı.
ona benziyor biraz ve o dizidede Adi efsanedeki Teyze ile Naz Elmas oynuyordu ayni adama aşık birbirinden nefret eden iki kardeş :D daha doğrusu siyah saclisi sarişindan nefret ediyordu

Yok abla ben her sene böyle bir süreligine ara veriyorum zaten :D

Peki ablacım aman kötü birşey olmadan eğlenme kafa dağıtma adına ara ver canım:D

aa ama tatil benimde hakkim demi ?

bu gidisle gencler elenir olgunlar kalir :D

Tabii tatil hakkınn git tatili yapp eğlen kafa dağıt ama temelli gidişin olmasın anlamında
dedimm zeynoşum :D e bu arada ben sana bundan sonra zeynoşum desem olurmu😳

Oylarımı kullandım oldukça karışık,zor bir oylamaydı,bu hafta sürpriz oylama oldu elimde olmadan düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar tüm yarışmacılara başarılar:)

aa ama tatil benimde hakkim demi ?

bu gidisle gencler elenir olgunlar kalir :D
en olgunları senin şener amcayla @denizz19 in demet teyzesi :) böyle bir final olursa sunucunun yarışmadan çekilmesi lazım çünkü tarafsızlık ilkesine aykırı bir durum oluşur :)

son saati bir saat geçe göndereceğim :)

en olgunları senin şener amcayla @denizz19 in demet teyzesi :) böyle bir final olursa sunucunun yarışmadan çekilmesi lazım çünkü tarafsızlık ilkesine aykırı bir durum oluşur :)

son saati bir saat geçe göndereceğim :)
ay ne alaka @denizz19 finalist olup kazanirsa Demet hanim haketmistir.
Bizim oylar belli, hile falan olmaz.
Sunucumuz gayet adil ve güvenilir

@MEnes ve @Doğu vede @MasacRE- oylar kullanildimi? :)

Son düzenleme: